Oferte exotice de sarbatori: Vrei sa-ti petreci Craciunul in Malta?

Sambata, 17 Noiembrie 2012, ora 12:15
4355 citiri
Oferte exotice de sarbatori: Vrei sa-ti petreci Craciunul in Malta?

Ofertele pentru sarbatorile de iarna au cel mai mare succes la Targul de Turism al Romaniei, aflat in acest weekend la cea de-a 28-a editie. Ai vrea sa vizitezi laguna albastra din Malta, grota albastra sau fereastra albastra, chiar de sarbatori?

Malta este una din destinatiile cu mare succes anul acesta, alaturi de Praga, Viena sau Croatia, pentru petrecerea Craciunului.

Pentru o excursie in Malta, cel mai mic tarif, valabil pentru un sejur de cinci nopti la trei stele, este de 359 de euro, iar cel mai mare, la cinci stele, este de 660 de euro de persoana, a declarat un oficial Malta Travel pentru Agerpres.

"Aceste tarife includ biletul de avion, cursa directa Bucuresti - Malta - Bucuresti, asistenta turistica, transferul de la aeroport la hotel si retur. In perioada aceasta avem si diferite bonusuri, camera cu vedere la mare, camera cu vedere la gradina, supliment demipensiune sau jacuzzi la diferite hoteluri din oferta noastra. Avem si excursii optionale", a spus acesta.

Pentru un Craciun la Praga tarifele pornesc de la 205 euro, pentru Viena de la 149 euro, sau Praga - Viena de la 155 euro.

Pentru Revelion, preturile pornesc de la 169 euro la Viena, 389 in Italia, 409 euro in Croatia, 455 euro Anglia-Belgia, 235 euro in Venetia sau 375 euro in Franta, scrie Agerpres.

Peste 200 de companii din tara si din strainatate participa la Targul de Turism al Romaniei, care se desfasoara la Pavilionul Expozitional Romexpo, in perioada 15 - 18 noiembrie 2012, discount-urile anuntate de participanti fiind cuprinse intre 5 si 15%.

#oferte Sarbatori, #oferte vacanta iarna, #oferte Malta iarna, #oferte Praga Craciun, #oferte Viena Craciun , #Agentii de turism