Rezervari pentru vacanta de iarna. Trucuri pentru un sejur avantajos

Duminica, 30 Septembrie 2012, ora 17:30
5887 citiri
Rezervari pentru vacanta de iarna. Trucuri pentru un sejur avantajos

Luna octombrie este cea mai potrivita pentru a-ti programa vacanta la ski, concediul de Craciun si chiar pachetul de Revelion. Acum poti obtine reduceri de la 10 pana la 25%, bani pe care ii poti folosi linistit pentru alte mici investitii.

Dan Matei Agathon, Presedintele Federatiei Patronatelor din Turism si Servicii, iti da cateva sfaturi atat cu privire la plata in avans a pachetului turistic, cat si la situatiile in care, din motive obiective, nu mai poti pleca in vacanta planificata.

In cel de-al doilea caz mentionat, el te sfatuieste sa soliciti o asigurare storno, o asigurare cu valoare mica, ce iti ofera posibilitatea sa iti recuperezi sumele achitate, atunci cand esti nevoit sa renunti la vacanta. Potrivit lui Agathon, agentul de turism este cel mai indicat sa te sfatuiasca ce fel de asigurare ti se potriveste si care este compania cu care ar trebui sa inchei polita.

Preturile crescute sunt previzibile

Preturile vor fi intotdeauna usor de vizualizat pe pagina web a oricarei agentii, iar daca studiezi atent, vei vedea ca rezervarea timpurie este singura care iti permite sa cumperi un pachet turistic in varf de sezon, la pachet de extra-sezon.

Cum poti avea incredere in agentia de turism

O agentie de turism este obligata prin lege sa fie asigurata in caz de insolventa, sustine Agathon, care subliniaza ca, si in acest caz, iti poti recupera sumele de la asigratorul care a emis polita de asigurare.

In plus, apartenenta la un patronat de turism poate fi un "certificat" de garantie. Potrivit Presedintelului Federatiei Patronatelor din Turism si Servicii, agentiile sunt acceptate in patronat doar dupa ce indeplinesc anumite conditii si reguli "foarte stricte".

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#rezervare vacanta iarna, #rezervare octombrie, #rezervari Revelion , #Agentii de turism