Hotelurile Rin, cu 50% mai ieftine, pentru cei blocati in trafic

Joi, 26 Ianuarie 2012, ora 16:55
1790 citiri
Hotelurile Rin, cu 50% mai ieftine, pentru cei blocati in trafic

Reteaua hoteliera Rin a decis, joi, sa reduca cu 50 la suta tarifele de receptie pentru cazarea celor blocati in trafic de conditiile zapada si viscol.

Reteaua are patru hoteluri de trei si patru stele (Rin Grand Hotel, Rin Central, Rin Airport si Rin Express Hotel). Ultimele doua sunt situate in imediata apropiere a aeroportului international Henri Coanda.

"Facem acest gest pentru a veni in intampinarea persoanelor aflate in dificultate si care din diverse motive se vad nevoite sa apeleze la serviciile noastre sau sa-si prelungeasca sederea in spatiile noastre de cazare", a declarat patronul Ionut Negoita, care a precizat ca tarifele reduse sunt valabile pana la normalizarea situatiei.

Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc a cerut joi hotelierilor, iar o parte dintre ei au acceptat deja, sa reduca tarifele la jumatate si sa acorde masa gratuita turistilor blocati in hoteluri din cauza vremii nefavorabile, a declarat agentiei MEDIAFAX Mohammad Murad, presedintele federatiei.

"Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc (FPTR) a facut apel catre toti hotelierii din Romania sa reduca tarifele cu 50% pentru turistii blocati in diverse orase sau statiuni din cauza vremii nefavorabile si sa le acorde acestora masa si ceai gratuite", a spus Murad.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#hoteluri Rin, #reducere tarif hotel Rin , #Cazare