Vacanta cu trenul trans-siberian. Te tenteaza?

Sambata, 05 Aprilie 2014, ora 00:00
7619 citiri
Vacanta cu trenul trans-siberian. Te tenteaza?

Alege o vacanta diferita, anul acesta, la bordul trans-siberianului. Aceasta experienta iti va da peste cap toata conceptia despre Eurasia, despre Rusia, dar si despre ceea ce iti doresti de la o vacanta de acum incolo.

Pentru a intelege Rusia, o excursie cu trenul imperial trans-siberian este mai mult decat obligatorie. Traseul porneste din vestul tarii spre est, si calca pe calea ce duce direct in inima Rusiei.

Trans-siberianul porneste de la Sankt Petersburg, continua prin Kazan (capitala Republicii Tatarstan - locul care facea legatura intre crestinism si islam). Urmeaza Ekaterinburg, Novosibirsk, Irkutsk, orase pregatite sa iti dezvaluie secretele.

Lacul Baikal este punctul de trecere catre partea asiatica a Rusiei. Localnicii il numesc "Marea Baikal". Lacul este amplasat chiar pe granita cu regiunea Irkutsk si Republica Burtaya. Este cel mai adanc lac de pe planeta si cel mai mare rezervor de apa proaspata.

Sankt Petersburg - Moscova - Kazan - Ekaterinburg - Tobolsk - Omsk - Novosibirsk - Irkutsk - Baikal si inapoi, acesta este traseul pe care Perfect Tour ti-l propune la bordul trans-siberianului la preturi ce pornesc de la 3.705 de euro/persoana pentru cele zece nopti la bordul trenului.

Sankt Petersburg

La Sankt Petersburg vei porni intr-un tur al orasului, vei vizita minunatele biserici dar si la Muzeul de Stat Ermitaj, unde vei admira peste trei milioane de opere de arta si artefacte.

Moscova

Si aici veti avea parte de un tur al orasului-simbol al Rusiei, un complex arhitectural impresionant.

Kazan

Kazan este capitala Republicii Tatarstan din Federatia Rusa, fiind situata pe malurile raului Volga. DEsigur, si acest oras merita vizitat intr-un tur organizat, insa "cireasa de pe tort" va fi cursul de gatit in stilul specific zonei.

Ekaterinburg

Partea cea mai frumoasa a turului acestui oras este vizita la monumentul aflat chiar la limita dintre Europa si Asia.

Tobolsk

Tobolsk este un oras cu o insemnatate outernica in istoria rusilor, iar excursia cu Trans Siberianul te va convinge de acest lucru.

Omsk

Odata ajunsi in Omsk veti fi intampinati in stilul traditional rusesc, cu paine si sare. Si aici veti avea parte de un tur ghidat al orasului, dar si de un tur la prima gradina de fructe siberiana si alte astfel de obiective.

Novosibirsk

Aici veti fi intampinati de o serie de monumente arhitecturale siberiene unice, peisaje spectaculoase, si veti avea ocazia sa vizitati muzeul Cailor Ferate, Casa Opereo si strazi istorice.

Irkutsk

Odata ajunsi la Irkutsk, trebuie sa faceti un tur al centrului istoric al orasului si sa va asigurati ca nu ratati Casa Decembrista. Un alt obiectiv pe care il veti vizita este muzeul etnografic Taltsy, aflat pe malul drept al raului Angara.

Lacul Baikal

Veti porni intr-o excursie la bordul unui ferriboat catre Listvyanka, cel mai apropiat sat de Irkutsk, aflat pe malul lacului Baikal.

Pranzul va fi sub forma de picnic, fiind urmat de o sesiune de observare dintr-un punct cu o priveliste impresionanta asupra partii de sud a lacului. In plus, veti vizita si muzeul Baikal, pentru a admira flora si fauna lacului.

#vacanta trans siberian, #circuit trans siberian, #oferta trans siberian , #Circuite turistice