Care este cea mai scumpa croaziera din lume

Sambata, 25 Februarie 2012, ora 09:50
5510 citiri
Care este cea mai scumpa croaziera din lume

Cea mai scumpa croaziera din lume este organizata de catre Six Star Cruises si costa 1,5 milioane de dolari, oferta valabila pentru un cuplu.

Logistica aceste vacante este spectaculoasa. Turistii sunt luati de acasa cu un elicopter, care ii duce pana la un avion de lux Boeing, cu destinatia Statele Unite. De la aeroport si pana in portul in care este parcat vasul Silversea's Silver Whisper, pasagerii vor fi transportati cu cate un Rolls Royce Phantom.

Intreaga croaziera dureaza 124 de zile si incepe in Los Angeles. Pana la finalul calatoriei, pasagerii vor fi vizitat Insulele Maldive, Noua Zeelanda si Malaezia.

Luxosul vas are numeroase apartamente impartite pe sapte etaje. Cel mai mare apartament este denumit Royal Suite si are doua dormitoare, bai din marmura, o camera pentru cina, o veranda si un bar. In ciuda diferentelor, toate camerele au doua lucruri in comun: un majordom disponibil la orice ora si ferestre largi spre mare.

Pe vas se mai gasesc un restaurant, un bar, un lounge, o sala de concerte si spectacole, un cazino, un centru de fitness si altele. Pentru relaxare sunt disponibile o piscina, un jacuzzi, o sauna si un spa specializat in ritualuri balineze.

Nici meniul disponibil gratuit la orice ora, nu este unul care se incadreaza la categoria "obisnuit". Pe lista putem gasi un ceai foarte rar, care se obtine dintr-o planta veche de 1.000 de ani si care costa aproximativ 3.000 dolari pentru un kilogram. De altfel, Dom Perignon nu lipseste de pe lista bauturilor alcoolice. Pentru ca totul sa fie mai special, de prepararea mancarii se ocupa un bucatar celebru, onorat cu stele Michelin.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#croaziera lux, #pret croaziera lux, #cea mai scumpa croaziera , #Croaziere de lux