Carnival Vista, vasul de croaziera care forteaza limitele luxului

Sambata, 31 Ianuarie 2015, ora 00:00
5766 citiri
Carnival Vista, vasul de croaziera care forteaza limitele luxului

Compania Carnival Cruise intentioneaza sa extinda dotarile vaselor sale de croaziera cu noi facilitati inedite.

Cinematograful IMAX si pistele de ciclism de pe puntea vasului sunt doar cateva din noile atractii pe care turoperatorul le promite celor imbarcati la bordul navei de lux, informeaza revista Luxuo.

Carnival Vista, noul vas din dotarea flotei Carnival, nu-ti va insela cu nimic asteptarile legate de numele vesel al navei. Aici ai la dispozitie chiar si o berarie care produce trei tipuri originale de bere de casa dupa retete proprii, asa ca atmosfera de carnaval este garantata.

Distractia se va mentine la cote maxime pe intreg parcusul calatoriei tale. Pentru divertisment te poti opri in sala de cinema IMAX, prima de acest tip instalata la bordul unui vas sau poti opta pentru activitati care sa iti starneasca un flux puternic de adrenalina.

SkyRide, o pista de biciclete suspendata la 46 de metri deasupra marii, cu o lungime de 225 de metri, iti va lasa impresia ca esti "olandezul zburator", iar viata de matelot o poti testa pe indelete la bordul vasului.

Sky Course este un alt traseu pentru aventurierii de la bordul vasului care presupune indemanare in catararea pe scari din franghie.

Carnival Vista are o capacitate de 4.000 de pasageri, prima croaziera a vasului urmand sa fie efectuata in mai 2016, pe un itinerariu mediteranean care include porturi din Italia, Franta, Spania, Croatia si Turcia.

O croaziera de 10 zile prin Europa, de exemplu, cu plecarea din Barcelona, costa de la 899 de dolari pentru o persoana.

Ti-ar placea sa urci la bord? Afla cand prinzi nava in port!

#Carnival Vista croaziera, #vas croaziera Mediterana, #Carnival Vista Mediterana , #Croaziere de lux