Cele mai tari croaziere ale iernii se rezerva din vara. In goana mare dupa pinguini!

Sambata, 14 Mai 2016, ora 00:00
11187 citiri
Cele mai tari croaziere ale iernii se rezerva din vara. In goana mare dupa pinguini!
Foto: Oceanwide Expeditions

Calatorului ii sade bine cu rezervarea facuta din timp, mai ales ca pentru croazierele antarctice din iarna acestui an beneficiezi si de reduceri considerabile pana in luna august.

28% din pretul unei croaziere Oceanwide Expeditions poate fi scutit daca iti faci rezervarea pana pe 3 august, dupa cum anunta compania.

Marele tur prin insulele Falkland, Georgia de Sud si Antarctica dureaza 20 zile, timp in care vei fi gazduit la bordul navei Ortelius.

Cele aproape trei saptamani de croaziera incep pe 30 octombrie, cu imbarcarea din Puerto Madryn (Patagonia Argentiniana) si vor lua sfarsit pe 18 noiembrie la Ushuaia (Tara de Foc).

Preturile incep de la 7.480, dar pot urca si pana la 13.650 de euro, in cazul in care doresti sa fii cazat de conditii de lux.

O alta aventura in tinutul pinguinilor se pregateste intre 27 noiembrie si 7 decembrie (10 nopti), la bordul aceleiasi nave. Imbarcarea se face din Ushuaia si tot acesta va fi si punctul terminus al croazierei din Marea Weddell.

In preturile cuprinse intre 6.600 si 12.350 euro intra atat calatoria cu vasul Ortelis, cat si zborurile cu elicopterul la sud de insula Snow Hill, unde isi fac veacul pinguinii imperiali.

Este o provocare care va scoate la iveala exploratorul din tine!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#croaziere Antarctica, #expeditie turisti Antarctica, #croaziere iarna, #ghid calatorie , #Croaziere de lux