Croaziera de lux: Nave care fac hotelurile de 5 stele sa para... ieftine

Sambata, 03 August 2013, ora 00:00
7341 citiri
Croaziera de lux: Nave care fac hotelurile de 5 stele sa para... ieftine
Foto: Royal Caribbean

Imbarcarea pe un vas de croaziera reprezinta un bun prilej pentru a te relaxa si rasfata in fiecare moment. Atunci cand iti alegi croaziera, insa, merita sa te uiti foarte atent si la oferta de cazare, pentru ca ai de unde alege.

Organizatorii s-au intrecut pe ei insisi, in ultimii ani, ridicand standardele in ceea ce priveste intinerariile exotice, activitatile relaxante si experientele culinare inedite.

Unele companii, insa, s-au asigurat ca iti ofera tot luxul posibil chiar si in camera sau apartamentul in care esti cazat, pe vasele lor.

Iata un top al celor mai luxoase suite oferite de marile companii de croaziere din intreaga lume, realizat de publicatia Just Luxe.

Norwegian Cruise Lines

Cateva dintre navele de croaziera de la Norwegian Cruise Lines iti pun la dispozitie apartamentele cu trei dormitoare, fiecare avand propria sa baie.

Foto: Norwegian Cruise Lines

Apartamentele au si un living imens, cu pereti din sticla, terasa, dar si o gradina exterioara cu jacuzzi.

Cazarea include si transport cu limuzina, spre si de la aeroport.

Seabourn

Foto: Seabourn

Compania Seabourn iti pune la dispozitie suita Grand Wintergarden, cu doua dormitoare, trei bai, dar si o terasa din sticla.

Piesele de rezistenta sunt o cada exterioara, in care te poti relaxa noaptea, admirand peisajul, dar si un pat special, in care vei sta la soare ziua.

Oceania Cruises

Vasele Marina si Riviera, ale companiei Oceania, iti pun la dispozitie apartamentele Owner's Suites.

Fiecare apartament este mobilat cu piese Ralph Lauren Home.

Foto: Oceania Cruises

Apartamentele au SPA interior, SPA exterior, laptop si iPad. Odata cazat in unul din aceste apartamente, ai o serie de facilitati suplimentare, precum accesul la SPA, reduceri la o anumita colectie de incaltaminte sau la serviciul de calcat si aranjat hainele.

Celebrity Cruises

Compania Celebrity Cruises iti propune Reflection Suite, un apartament aflat intr-un colt exclusivist al navei.

Foto: Celebrity Cruises

Printre alte beneficii ale sederii tale aici se numara si sistemul de masaj al patului, majordomul aflat la dispozitia ta 24/7 si un dus special, in exterior, care iti ofera privelisti extraordinare prin pretii sai din sticla.

Crystal Cruises

Vacanta cu Crystal Cruises nu este completa, pana nu te-ai cazat in mansarda lor speciala, cu veranda.

Foto: Crystal Cruises

Apartamentul este mobilat complet cu lemn masiv, dar si alte materiale rafinate.

Aici ai o baie cu vedere la ocean chiar din jacuzzi, la care poti ajunge atat din dormitor, cat si din biblioteca, propriul binoclu, sistem audio Bang & Olufsen si propria sala de forta.

Royal Caribbean

Foto: Royal Caribbean

Pe vasele Oasis Of The Seas, Allure Of The Seas si Quantum Of The Seas, ale Royal Caribbean, te poti caza intr-un apartament cu doua etaje, cu pereti din sticla, de sus pana jos.

Cunard

Compania Royal Caribbean nu este singura care iti pune la dispozitie suite pe doua etaje.

Daca alegi sa calatoresti cu firma Cunard si vrei o croaziera de lux, atunci merita sa te cazezi in duplexurile Grill Suites: Balmoral si Sandringham.

Foto: Cunard

Dincolo de privelistile extraordinare, ai la dispozitie doua dressing-uri (unul pentru el, altul pentru ea), scara interioara si baia de marmura.

Primesti acces la zone private de lounge, prioritate la livrarea bagajelor si mese gatite de bucatarul-sef special pentru tine.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#croaziere lux, #cazare lux, #cabina lux croaziera, #nave croaziera lux , #Croaziere de lux