Croaziera in jurul lumii, in 101 zile: Bucura-te de o experienta extravaganta

Sambata, 24 Noiembrie 2012, ora 00:00
7331 citiri
Croaziera in jurul lumii, in 101 zile: Bucura-te de o experienta extravaganta

Alege sa fii extravagant! Iti faci bagajul o singura data si vizitezi mai multe destinatii. Ce spui de o croaziera in jurul lumii in 101 nopti? Ajungi in destinatii spectaculoase cum ar fi celebrele plaje din Beverly Hills, Templul din Memphis, dar te poti bucura si de adrenalina intr-un safari 4x4 pe dunele de nisip din Dubai.

Croaziere in jurul lumii sunt organizate de mai multe companii, iar vasele pleaca, in general, toamna sau iarna din Europa, pentru a prinde vreme buna in toate destinatiile exotice.

Pe vas ai toate conditiile pentru a te relaxa! Poti opta intre o cabina interna, una externa cu balcon, un apartament sau un mini-apartament. Daca te cazezi, spre exemplu, intr-o cabina Samsara ai acces direct la zona Spa.

"Cabinele Samsara vin cu privilegii exclusive: Acces direct la zona Spa, ritual de bun venit care include: invitatie la ceremonia de ceai, evaluare si consultatie individuala, doua tratamente la alegere, doua lectii de fitness sau meditatie, doua intrari la centrul de bronz cu lampi UVA, acces nelimitat la Baile Termale si piscina de Thalassoterapie, halat de baie si papuci, set de accesorii speciale de baie, filtru de dus purificator, televizor cu ecran plat, ionizator (in suite), cantar, minibar si room service cu produse si meniuri hipocalorice, o selectie de ceaiuri pentru cabina ta", a precizat reprezentantul agentiei de turism Perfect Tour, unul dintre organizatorii croazierei in jurul lumii.

Daca alegi croaziera organizata de Perfect Tour, poti opta pentru una dintre excursiile optionale puse la dipozitie. Poti vizita orase europene apreciate ca Marsilia sau Barcelona, destinatii mai exotice cum ar fi Curacao, Puerto Limon (Costa Rica). Poti face un popas de o zi in orase din America cum ar fi: Los Angeles, San Francisco sau Hawaii. Daca vrei sa cunosti cultura asiatica atunci poti face un popas in Bombay, Cochin sau Goa.

"Ne-am ocupat de toate detaliile, turistii ne avand altceva de facut decat sa-si imparta timpul intre relaxare, soare, excursii la tarm sau aventuri la snorkeling ori pe dunele de nisip. Excursiile optionale sunt organizate cu parteneri locali de incredere, iar in fiecare seara turistii se intorc pe vas, pentru a se relaxa si a se pregati pentru noi experiente de neuitat", a adaugat reprezentantul agentiei de turism.

Conditiile de cazare sunt de tip all inclusive. In pret sunt incluse, printre altele, pensiune completa, ceai si cafea pe punte pentru cei matinali, ceai dupa-amiaza, pizza, grill si snack-uri, cina si bufet la miezul noptii, bauturile alcoolice si racoritoare.

Poti beneficia si de echipamentului vasului cum ar fi piscinele, sezlongurile de pe punte, centrul de fitness, jacuzzi, clubul de noapte, sauna, baia cu aburi, prosoapele de plaja, biblioteca. Poti participa la receptia organizata de catre Capitan si la seratele cu meniuri si spectacole speciale.

Transportul se va face pe un pachebot, Costa Deliziosa.

"Lansat la apa in 2009, pachebotul, care a costat circa 450 milioane de euro, are o lungime de 294 metri, 16 punti (12 accesibile turistilor) si o capacitate de 2828 de pasageri, plus 1100 membri ai echipajului. Este un adevarat oras plutitor. Vasul de croaziera prezinta un design hibrid, combinand elemente caracteristice navelor din clasele Vista si Spirit.

Fiecare element arata grija pentru detaliu si perfectiune: finisajele, maiestria chef-ilor celor 4 restaurante, cele 11 baruri elegante, centrul wellness si Spa (thalassotherapy, sauna, baie turceasca, solar), 4 jacuzzi, 3 piscine, dintre care una are acoperis retractabil", a explicat reprezentantul Perfect Tour.

O croaziera in jurul lumii de 101 nopti intr-o cabina externa cu balcon costa 43.238 de dolari.

#croaziera jurul lumii, #pret croaziera jurul lumii, #croaziera perfect tour , #Croaziere de lux