Ghid de vacanta: Cat mai costa o croaziera la bordul unui super-iaht

Sambata, 02 Iulie 2016, ora 00:00
5647 citiri
Ghid de vacanta: Cat mai costa o croaziera la bordul unui super-iaht
Foto: Yacht Charter Fleet

La doi ani dupa lansarea sa la apa, super-iahtul Astra reprezinta una din cele mai mari atractii pentru grupurile private de navigatori amatori care vor sa se bucure de o croaziera in conditii de lux.

Iesita din santierul olandezilor de la Amels, ambarcatiunea de 55 de metri lungime este un exemplu de stil in lumea vaselor de lux, gratie designului sau deosebit semnat de doua nume mari din industria de profil: Tim Heywood si Laura Sessa, aminteste revista Luxatic.

Cum la bordul navei totul pare pregatit pentru a asigura o calatorie in deplin confort si siguranta nu iti mai ramane decat sa te bucuri la maxim de croaziera pe care ai planificat-o impreuna cu prietenii tai.

Pana la urma, la un pret de inchiriere de 275.000 de dolari pentru o saptamana, nava de lux ar trebui sa-ti asigure experiente cu adevarat memorabile, nu-i asa?

Puntile vasului asigura spatii deschise suficiente pentru a te bucura de placerea unui jacuzzi si a vederii panoramice asupra oceanului, de zone de plaja, un club dedicat petrecerilor si zone de relaxare si servire a mesei in aer liber.

Partea dedicata distractiei este completata de doua salupe cu motor, jet-skiuri mai multe kit-uri pentru scufundari si alte jucarii acvatice.

Interiorul este creionat in note stilate de lux, dar acestea nu dizolva in niciun fel senzatia de ospitalitate a unui camin elegant si confortabil pe care o degaja saloanele si cabinele iahtului Astra.

Apartamentul principal este plasat spre prora si beneficiaza de un spatiu generos care include dormitorul, un living, cabinet de lucru, o baie incapatoare, un dressing incapator si un mic balcon retractabil pe care poti savura cafea in fiecare dimineata.

Restul oaspetilor sunt asteptati in cabine elegante, decorate astfel incat sa raspunda atat functionalitatii spatiului la bordul unei nave de croaziera, cat si cerintelor de lux.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ambarcatiuni croaziera, #pret croaziera privata, #super iaht Astra , #Croaziere de lux