Porneste in croaziera pe cel mai mare vas cu vele din lume

Sambata, 06 Iulie 2013, ora 00:00
8477 citiri
Porneste in croaziera pe cel mai mare vas cu vele din lume
Foto: dreamworlds.com

Urca la bordul celui mai mare vas cu velatura din lume si demonstreaza-ti aptitudinile de navigator, daca esti pasionat de mare si de tot ce inseamna calatoria pe ape. Acum iti poti alege chiar din Romania o destinatie: fie o croaziera in insulele Windward, fie una in Croatia si Muntenegru.

Nimic nu se compara cu o barca cu vele, spun cunoscatorii, iar o barca echipata cu 43 de vele, avand in total 5.202 de metri patrati, precum Royal Clipper, ar putea insemna si pentru tine "experienta vietii", mai ales ca marinarii de la bord te lasa sa le oferi o mana de ajutor, daca esti dornic.

Croaziera in Croatia si Muntenegru are data de plecare 27 septembrie 2013, costa 2.335 de euro de persoana si include zborurile dus-intors sau drumul cu trenul, transferuri pana la nava, sapte nopti de cazare la bordul navei cu pensiune completa, o noapte de cazare la Venetia sau Monaco, cursuri de arta si un rucsac cu toate echipamentele de care vei avea nevoie la aceste cursuri.

In croaziera de opt zile vei ajunge in Venetia (Italia), Kotor (Muntenegru), Dubrovnik (Croatia), Hvar (Croatia), Rovinj (Croatia), Piran (Slovenia) si inapoi la Venetia, de unde vei debarca de pe vasul Royal Clipper si vei zbura spre Londra.

Foto: cruisemates.com

"Corabia Royal Clipper a fost proiectata de Zygmunt Choren pentru compania Star Clippers din Suedia. (...) Este listata in Cartea Recordurilor ca fiind cea mai mare corabie in serviciu cu 5.202 metri patrati de vela", spun reprezentantii Perfect Tour, organizatorul acestei excursii, pe site-ul oficial.

Croaziera in Insulele Windward costa 1.872 de euro de persoana si poti alege din mai multe variante de plecare, 23 noiembrie, 7 decembrie, 21 decembrie sau 4 ianuarie 2014.

Itinerariul cuprinde o excursie de 7 nopti in Bridgetown (Barbados), Rodney Bay (St Lucia), Roseau & Cabrits (Dominica), Falmouth Harbor (Antigua), Basseterre & South Friar's Beach (St Kitts), Terre de Haut (Iles des Saintes), Fort-de-France (Martinique) si inapoi in Barbados.

Pentru detalii privind transportul si alte informatii, ii poti contacta direct pe reprezentantii agentiei de turism ce organizeaza si aceasta excursie.

Foto: wikimedia.org

#croaziera vas vele, #croaziera Royal Clipper, #cel mai mare vas vele , #Croaziere de lux