Recupereaza vacanta intr-o croaziera de toamna

Sambata, 14 Septembrie 2013, ora 00:00
4258 citiri
Recupereaza vacanta intr-o croaziera de toamna
Foto: abovebluesuites.com

Porneste intr-o croaziera de toamna, daca ultimele luni de vara te-au tinut prea ocupat la birou. Temperatura e tocmai perfecta pentru a vizita cateva insule grecesti, dar si plajele din Turcia intr-o singura vacanta!

Nava Pullmantur Zenith, spre exemplu, te asteapta pentru imbarcare pe 21 octombrie intr-o croaziera de sapte nopti All Inclusve cu plecare din Atena, urmand sa te duca in Santorini.

De acolo vei pleca spre Turcia si vei petrece cate o zi in Marmaris, Izmir, Istanbul si inapoi in Grecia in insula Mykonos, urmand sa ajung inapoi in locul de plecare la Atena, in 28 octombrie. Pentru detalii privind pretul si zborurile pana la portul de imbarcare si inapoi ii poti contacta pe reprezentantii agentiei Perfect Tour, care organizeaza aceasta croaziera.

Tot pentru insulele grecesti ai o oferta de la Paralela45 pentru o croaziera cu compania Royal Caribbean, pe vasul Serenade of the Seas, dar cu plecare in data de 3 noiembrie.

Foto: fomithea.com

Croaziera dureaza mai mult de aceasta data, 12 nopti, si are plecare din Barcelona. in excursia ta pe mare vei petrece cate o zi la Cannes, in Florenta, la Roma si, dupa alte doua zile pe mare, vei ajunge in sfarsit la Atena. De aici, urmatoarele destinatii includ si Kusadasi (Turcia), Santorini (Grecia), Napoli (Italia) si inapoi in Barcelona.

Pretul pentru un apartament Deluxe in aceasta croaziera de cinci stele poneste de la 1.688 de euro de persoana, fara taxele portuare si biletul de avion.

Croaziera pe Marea Neagra si Marea Mediterana

Foto: nationalgeographic.com

Daca nu te tenteaza insulele grecesti, aceeasi companie iti propune o croaziera Constanta - Gythion (Sparta) - Venetia - Katakolon - Istanbul - Yalta - Odessa - Constanta.

Croaziera pe Marea Neagra si Marea Mediterana se face pe nava MSC Musica are urmatoarea plecare pe 27 septembrie, iar pretul pentru un loc in cabina exterioara cu balcon deste de 1.199 de euro. Ce include acest tarif iti explica reprezentantii agentiei pe site.

Croaziera pe Mediterana de Vest

Foto: paradiseintheworld.com

O alta optiune ar fi croaziera pe Mediterana de Vest, care are urmatoarele plecari in 15 si 22 septembrie.

Timp de sapte zile vei te vei plimba pe mare intre Barcelona, Napoli, Roma Livorno, Marsilia, Palma de Mallorca si inapoi in Barcelona.

Pretul pentru croaziera din 15 septembrie deste de 1.029 de euro de persoana, in timp ce, daca alegi sa pleci in 22 septembrie, pretul scade pana la 879 de euro de persoana pentru tot sejurul. Preturile, insa, pot suferi modificari, de aceea reprezentantii Genius Travel te invita sa ii contactezi, daca vrei sa pleci in aceasta vacanta.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#croaziere toamna, #croaziere septembrie, #croaziere octombrie , #Croaziere de lux