Teleporteaza-te la bordul unui vas de croaziera, direct din Bucuresti

Sambata, 23 Februarie 2013, ora 00:00
4379 citiri
Teleporteaza-te la bordul unui vas de croaziera, direct din Bucuresti
Foto: spotcoolstuff.com

Croaziera in jurul lumii sau mai multe city break-uri inedite, pe mare? Tu ce alegi in 2013? Daca nu esti hotarat inca, poti participa la primul showroom de croaziere din Romania, chiar in Bucuresti, pentru o experienta 3D care te va face sa iti dai seama cum vrei sa arate vacanta ta de vis.

Aici te poti "teleporta" alaturi de Mickey Mouse, la bordul vasului Disney Wonder, aflat intr-un peisaj inghetat din Alaska sau intr-o cabina de lux, cu vedere la mare, de pe vasul de croaziera MSC Orchestra. Astfel, pana pe 11 martie poti afla ce inseamna sa fii in port, langa nava MSC Magnifica sau in Casino-ul unei nave Norwegian Cruise Line.

"La Cruise Show 2013, primul showroom dedicat croazierelor deschis in Romania (...), vizitatorii sunt invitati sa se relaxeze si sa se lase purtati de val pentru a patrunde in lumea spectaculoasa a vacantelor pe marile si oceanele lumii si a afla toate detaliile de la specialistii nostri - de la motivele ce i-ar putea face sa inlocuiasca hotelul traditional cu unul de 5 stele plutitor, la oferte de croaziere sau excursii optionale", au declarat oficialii Perfect Tour, compania care a organizat acest eveniment, pentru Business24.

Potrivit acestora, ahitectura showroom-ului a fost astfel conceputa incat fiecare detaliu sa te duca cu gandul la o croaziera sau la posibilitatile de distractie dintr-o astfel de vacanta.

"Iar pentru ca tehnologia o permite, am dezvoltat o aplicatie de realitate augmentata, CruiseExperience 3D, prin intermediul careia doritorii se pot vedea 'live' la bordul unei nave", au completat organizatorii.

Croaziera in jurul lumii

Foto: nexttriptourism.com

Ei iti recomanda croaziera "123 de zile in jurul lumii", intre 20 septembrie 2013 si 21 ianuarie 2014, calatorie in care vei merge pe mare intre Italia, Spania, Maroc, Brazilia, Uruguay, Argentina, Marea Britanie, Chile, Tahiti, Noua Zeelanda, Australia, Africa de Sud, Insulele Canare, Portugalia, iar Spania si inapoi prin Franta, in Italia.

Preturile pentru o astfel de calatorie pornesc de la 14.989 de euro de persoana si ajung pana la 40.489 de euro, pentru o cabina cu balcon premium.

Croaziera din Miami pana la Copenhaga

Foto: pantomiami.com

Daca vrei sa te plimbi timp de 14 nopti intre Miami (SUA), Ponta Delgada (Insulele Azore), Dover (Londra, Marea Britanie), Helsingborg (Suedia) si Copenhaga (Danemarca), vei gasi aici oferte cum este cea de 499 de euro de persoana, cu plecare in 23 aprilie.

Oferte last minute de croaziera

Foto: globewallpapers.com

Exista si oferte last minute de croaziera, iar cea mai interesanta pare a fi cea de 11 nopti in sudul Caraibelor. Itinerarul arata cam asa: Miami (SUA), 2 zile pe mare, Cartagena (Columbia), Oranjestad (Aruba), Willemstad (Curacao), o zi pe mare, Philipsburg (St. Maarten), St. Thomas (Insulele Virgine), 2 zile pe mare, Miami (SUA). Pretul distractiei: 849 de euro de persoana.

"City Break" pe mare

Foto: blogvoyage.net

Conceptul de City Break capata o noua dimensiune, daca te gandesti ca "evadarea" ta se poate face si pe mare. Pentru asta a fost creat noul concept de mini-croaziera de doua nopti Genova - Toulon - Genova, dar si mini-croaziera de trei nopti, Genova - Ajaccio - Olbia - Genova.

City-break-ul te va costa intre 90 si 110 euro, in functie de numarul de zile in care vrei sa te relaxezi.

Chiar daca a inceput deja Cruise Show 2013, inca mai ai timp sa il vizitezi, la Baneasa Shopping City, pana pe 11 martie.

#showroom croaziere, #teleportare croaziere, #oferte croaziere, #targ croaziere , #Croaziere de lux