A inceput Carnavalul de la Venetia: Care sunt ofertele

Marti, 14 Februarie 2012, ora 08:02
5121 citiri
A inceput Carnavalul de la Venetia: Care sunt ofertele
Carnavalul de la Venetia. Sursa foto: infoturism.ro

Carnavalul de la Venetia reprezinta una dintre cele mai frumoase sarbatori din Italia. Un eveniment fastuos, in care mastile colorate si vesmintele scumpe sunt constante. Daca vrei sa vezi cu ochii tai serbarea, trebuie sa stii ca pachetele turistice au preturi avantajoase.

Carnavalul de la Venetia se celebreaza in fiecare an in luna februarie si dureaza zece zile. In 2012, Carnavalul a inceput in data de 11 februarie si va dura pana in data de 21 februarie. Ai suficient timp ca sa cumperi un pachet turistic pentru Venetia, mai ales ca agentiile de turism vin cu oferte bune special pentru acest eveniment.

Pachetele presupun trei nopti de cazare si transport cu avionul. De exemplu, agentia Paralela 45 iti ofera trei nopti de cazare cu demipensiune, un tur pietonal si insotitor de grup, pentru 339 de euro de persoana.

In tarif nu sunt incluse taxele de aeroport (170 euro/persoana), transportul intre Lido di Jesolo - Venetia si viceversa, taxele de intrare la obiectivele turistice din program si excursiile optionale.

Ofertele de la Zepelin Tour incep de la 229 de euro si ajung pana la 529 de euro, pentru trei nopti de cazare, cu mic dejun inclus si transport cu avionul, pentru o persoana. Diferenta dintre tarife este data de unitatea de cazare.

Pentru hotelurile de doua stele, amplasate mai departe de Piata San Marco (locul central de desfasurare a Carnavalului) vei plati mai putin. Pe de alta parte, hotelurile de patru si cinci stele sunt mai costisitoare.

In Venetia poti ajunge cel putin 95 de euro/persoana, pentru trei nopti de cazare, la un hotel de trei stele, cu mic dejun, dar fara transport cu avionul. Oferta este valabila la agentia Arisocrat Travel, potrivit infoturim.ro.

Pe tot parcusul Carnavalului de la Venetia se desfasoara spectacole in aer liber, piese de teatru si parade, organizate pe toate stradutele boeme ale Venetiei. Centrul distractiei ramane insa Piata San Marco, centrul istoric al orasului.

Seara au loc banchete si baluri in cele mai distinse locuri venetiene. La unele dintre ele accesul este gratuit, iar pentru celelalte se percepe un tarif diferentiat, in functie de persoanele invitate, de locatie si de spectacolele programate.

In total, in timpul Carnavalului au loc 24 baluri oficiale, cele mai cautate baluri fiind cele organizate in palatele Zanardi si Pisani Moretta.

Daca ti-ar placea sa cumperi o masca venetiana, trebuie sa stii ca exista un singur loc renumit: Carta Alta.

Acesta este cel mai faimos magazin de masti venetiene, de unde poti gasi masti din plastic sau din material textile la tarife ce pornesc de la 30 de euro pana la cateva sute de euro, pentru mastile din ceramica pictata manual.

Daca vrei sa inchiriezi o gondola si sa te plimbi pe canalele Venetiei, urmarind "mascatii" care au "asediat" orasul italian, fii pregatit sa scoti cateva sute de euro din buzunar. O ora de plimbare te poate costa chiar si 300 de euro.

#oferta Carnaval Venetia, #Carnvalul Venetia, #vacanta venetia, #oferta turistica Venetia , #Destinatii turistice