Blind Holiday: Nu stii nici cand nici unde pleci. Te incumeti?

Sambata, 25 Iulie 2015, ora 00:00
2353 citiri
Blind Holiday: Nu stii nici cand nici unde pleci. Te incumeti?
Foto: Pixabay

Cat de deschis esti in fata aventurii? Daca pana acum iti inchipuiai aventura ca pe o sesiune de safari cu jeep-ul in desert sau o vacanta cu senzatii tari, cum ti s-ar parea sa-ti faci bagajul si sa te duci la aeroport fara sa ai idee cand si unde vei ajunge?

Business24 te provoaca sa incerci Blind Holiday vara aceasta, pentru care operatorii iti dau un singur indiciu: vei pleca intr-o vacanta undeva la mare, cu avionul - deci in afara Romaniei.

Pentru prima data in Romania si in lume, o agentie de turism a lansat o astfel de oferta. Este vorba despre Paralela45 care posteaza in fiecare zi de joi o serie de oferte de vacante la preturi de 299, 399, respectiv 499 de euro/persoana.

Ofertele prezentate includ numarul de nopti de cazare, numarul de stele pe care le are hotelul, tipul de masa, transportul cu avionul, transferuri, taxele de aeroport si intervalul de plecare. Data exacta de plecare o vei afla cu 48 de ore inainte, iar destinatia iti va fi dezvaluita abia atunci cand ajung in aeroport.

Blind Holiday a fost lansat pe 23 iulie, iar la doar sase ore de la lansare se inscrisesera deja 10 persoane pentru a porni spre vacanta-surpriza.

Totul despre Blind Holiday

Business24 a stat de vorba cu Bogdan Martin, reprezentant al agentiei Paralela 45, si a aflat mai multe detalii despre acest concept, pentru tine.

Potrivit lui Bogdan Martin, noul concept are ca public tinta fiecare iubitor de aventura, indiferent de varsta.

"La doar cateva ore de la lansarea produsului am primit inscrierea unei doamne in varsta de 58 de ani. Asadar, limita de varsta nu avem, oricine este dornic de o vacanta indrazneata are de unde alege", a spus acesta, pentru Business24.

Cum s-a nascut ideea? Ideile inovative au iesit la suprafata prin brainstorming, spune oficialul, precizand ca sursa de inspiratie nu vine de pe meleaguri straine.

"Asa ca am facut un brainstorming si o serie de idei inovative au iesit la suprafata. Le vom promova pe rand, Blind Holiday fiind doar una dintre ele. E foarte important de retinut ca vacantele noastre nu au costuri ascunse - toate serviciile prezentate in ofertele pe care le lansam sunt incluse in pret", spune acesta.

Desigur, agentia de turism a profitat din plin de noua atitudine a romanilor, aceea de a fi deschis catre noile idei de vacante si dorinta de a explora ceva nou in fiecare an.

"Romanii sunt deschisi provocarilor. Reactioneaza la nou. Vor mereu sa experimenteze. Asa ca ne dorim sa transformam aceste experiente de calatorie in momente unice. Turistul roman pleaca in vacanta tot timpul anului - pana la urma si un city break este tot o vacanta", spune Bogdan Martin.

Vrei sa fii surprins?

Daca vrei sa ai parte de o vacanta-surpriza, trebuie doar sa indraznesti. Restul e extrem de simplu.

"In primul rand (turistul - n.red.) trebuie sa dea Like paginii de Facebook Paralela 45. In fiecare zi de joi, vom lansa pachetele de Blind Holiday, cu plecarea in saptamana urmatoare. Pachetele au preturi diferite si vor include numarul de nopti de cazare, numarul de stele pe care le are hotelul, tipul de masa, transportul cu avionul, transferuri, taxele de aeroport si intervalul de plecare. Data exacta de plecare o vor afla cu 48 de ore inainte, iar destinatia le va fi dezvaluita abia atunci cand ajung in aeroport", spune oficialul agentiei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Blind Holiday, #vacanta pe nevazute, #Paralela 45 Blind Holiday , #Destinatii turistice