Cat costa o vacanta de Craciun in destinatii inedite din Romania

Marti, 24 Decembrie 2013, ora 16:48
1936 citiri
Cat costa o vacanta de Craciun in destinatii inedite din Romania

Romania este presarata cu bijuterii turistice, astfel ca cei care vor sa plece in vacanta de Craciun pot gasi oferte pentru toate gusturile.

Exista locuri in tara noastra unde isi pot petrece Sarbatorile atat cei cu spirit aventurier, cei care vor o sarbatoare traditionala, cat si persoanele pasionate de legenda vampirilor.

Hotelul de Gheata de la Balea Lac si-a deschis portile mai devreme cu doua zile, avand in vedere ca sculptorii au reusit sa termine mai repede constructia.

"Pentru temerarii ce doresc sa-si petreaca o noapte aici exista amenajate 12 camere cu pat dublu. In plus, hotelul are si un bar de gheata, unde se pot servi diverse bauturi, inclusiv specialitati in pahare de gheata, precum si un restaurant pentru servirea mesei (unele preparate sunt servite pe platouri de gheata), o zona pentru pregatirea preparatelor culinare si un hol de intrare", se arata in comunicatul transmis de reprezentantii hotelului.

Tema din acest sezon este "Baroque in Ice", astfel ca fiecare camera a hotelului are un nume si este amenajata dupa un element simbol ce are legatura cu barocul.

Citeste mai multe despre Cat costa o vacanta de Craciun in destinatii inedite din Romania pe Ziare.com

#vacanta Craciun Romania, #sarbatori 2013, #costuri sarbatori, #preturi vacante sarbatori , #Destinatii turistice