Cauti un cadou pentru parintii tai? Trimite-i intr-o vacanta pentru seniori

Sambata, 21 Ianuarie 2012, ora 00:00
3575 citiri
Cauti un cadou pentru parintii tai? Trimite-i intr-o vacanta pentru seniori
Vacantele pentru seniori, tot mai solicitate

Spania, Cipru sau Israel sunt trei dintre destinatiile de vacanta preferate de seniorii din Romania. Pentru acestia au fost concepute pachete speciale, care contin itinerarii si programe croite pentru varsta a treia si au preturi subventionate.

Daca se apropie aniversarea parintilor tai si nu stii ce surspriza sa le faci, este bine sa stii ca agentiile de turism au o oferta impresionanta de vacante special gandite pentru acestia.

"Persoanele care au implinit 55 de ani, din Romania fac parte din generatiile care au visat in tinerete sa calatoreasca dar nu si-au putut implini visul datorita regimului communist", a declarat pentru Business24 Carmen Visalon, specialist marketing la Happy Tour Group.

Aceste vacante pentru seniori au sustinerea Ministerului Turismului din tara de destinatie, ceea ce se reflecta in tarifele foarte mici si serviciile si programele concepute pentru varsta lor.

Destinatii preferate

Clientii de varsta a treia a agentiei Happy Tour Group prefera destinatia Spania. Cel mai bine vandut pachet din 2011 a fost Tenerife, programul derulandu-se intre lunile aprilie si iunie.

Tariful pentru aceasta vacanta este de 325 euro/ persoana, al care se adauga 125 euro taxele de aeroport. In aceasta suma, turistii au stat sapte nopti intr-o camera dubla intr-un hotel de patru stele cu pensiune complete.

Aceasta vacanta a fost urmata indeaproape de pachetul turistic organizat in Costa del Sol, iar, in ultima vreme a crescut foarte mult interesul pentru Mallorca.

Anul acesta, Happy Tour Group va derula si un program amplu pentru seniori in Cipru, in toate anotimpurile, program demarat in actombrie 2011.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta seniori, #pachet turistic seniori, #vacanta pensionari, #vacanta batrani, #vacanta spania, #vacanta cipru, #vacanta istrael, #happy tour group , #Destinatii turistice