Ce destinatii de vacanta prefera oamenii de afaceri pentru vara 2017 daca nu se gandesc sa isi cumpere o insula privata

Joi, 23 Martie 2017, ora 09:30
2235 citiri
Ce destinatii de vacanta prefera oamenii de afaceri pentru vara 2017 daca nu se gandesc sa isi cumpere o insula privata

Daca ai pretentii de 5 stele atunci cand vine vorba despre vacanta de vara pe malul marii, nu cobori standardele pentru cel mai important concediu din an si alege un resort de la 4 stele in sus.

Ai putea sa optezi pentru statiunile de lux din Bodrum daca vrei sa te bucuri de o viata de noapte activa, sa te opresti la un sejur All Inclusive pe insula Creta, o destinatie de vacanta ideala pentru familiile cu copii sau sa te lasi sedus de luxul si extravaganta din Mallorca.

Iar daca ti-ar placea sa ajungi intr-un loc inedit in vara 2017, ai putea sa te orientezi dupa bilete de avion spre Portugalia sau Italia si sa iti faci concediul de vara in doua destinatii mai putin accesate de turistii romani, unde standardele serviciilor sunt pe masura celor mai exigenti oaspeti.

Cele mai multe rezervari Early Booking pentru vacantele de vara se fac in primele patru luni ale anului, pachetele rezervate pornesc de la 500 euro si pot depasi 1.000 de euro pentru un sejur de 7 zile intr-un resort de lux, All Inclusive, care include si pretul pentru bilete avion.

Nu e nevoie sa iti rezervi de pe acum un pachet Early Booking, ci poti sa iti faci planuri de vacanta in ultimul moment, pentru ca gasesti relativ usor bilete de avion spre oricare dintre destinatii.

Creta, insula tuturor posibilitatilor pentru familiile cu copii

Creta e o insula magica, cu ape turcoaz, cele mai frumoase plaje de pe malul Marii Mediterane, cu All Inclusive la privelisti de vis, de la plantatii de maslini si portocali, pana la munti inalti unde poti da peste zapada chiar si in mijlocul lunii iunie.

In plus, ai si nenumarate obiective turistice care dateaza din urma cu mai bine de 2.000 de ani. Asa ca daca pleci in vacanta alaturi de copii, poti face cate un lucru diferit in fiecare zi si nu risti sa se plictiseasca.

Cele mai potrivite statiuni pentru familiile cu copii sunt Chania si Agios Nikolas, cu plaje special amenajate pentru cei mici.

In Chania, puteti merge la Aquaparcul Limnoupolis, iar daca stati in Heraklion, ati putea sa va distrati la WaterCity. Nu ratati o excursie de o zi pe plaja Elafonissi si laguna Balos, doua locuri de vis din Creta.

Si pentru ca atunci cand pleci in concediu cu familia e important sa nu petreci foarte mult timp pe drum si sa evitati zborurile ieftine cu escala, e bine sa stii ca in sezonul turistic, ai zboruri directe spre Heraklion din Bucuresti, dar si din orasele Provinciei.

O vacanta in cuplu in Bodrum, luxoasa statiune de pe Riviera turceasca

Daca vrei sa pleci in vacanta alaturi de perechea ta si vrei sa te bucuri de un concediu relaxant, in care sa profiti de viata activa de noapte in cele mai spectaculoase cluburi din Europa, poti sa te uiti dupa bilete de avion spre Bodrum, statiunea secreta a Turciei, unde ajung doar cei celebri si puternici.

In Bodrum, poti sa faci zilnic un tratament spa si masaj, sauna si cure de detoxifiere in unele dintre cele mai bune centre spa din Turcia. Hotelurile de 5* au centre Spa cu hammam-uri, sauna, camere de aburi si piscine de interior unde te poti bucura de intimitate.

Iar daca vrei sa ai parte si de o viata de noapte activa, ai un alt motiv in plus sa alegi un sejur in Bodrum, pentru ca poti sa te distrezi in unele dintre cele mai grozave cluburi din Europa.

Fiul lui Mick Jagger detine un club de noapte in Bodrum, Halikarnas, cautat de vedete si de cei mai influenti oameni de afaceri care se opresc pe Riviera turceasca. In club, pot petrece peste 5.000 de persoane. La fel de celebru e si Billionaire Club al lui Flavio Briatore, care are mai multe cluburi deschise in orase din Europa, printre care Istanbul si Monaco.

O vacanta activa in Sardinia

Sardinia e cunoscuta si ca "Insula minunilor" din Italia, un loc de vacanta unde daca ajungi o data nu o sa vrei sa mai pleci.

Apele turcoaz o sa iti lase impresia ca esti undeva prin Caraibe. Asa ca s-ar putea sa iti cumperi la un moment dat bilete avion doar dus si sa nu vrei te mai intorci.

Sardinia e un teritoriu neobisnuit chiar si pentru italienii care vin de pe continent, o insula magica unde ai garantat mai bine de 300 de zile de soare pe an, acces la plaje cu nisip fin, orase si sate pitoresti.

Oamenii bogati se opresc in Porto Cervo, o statiune cu magazine de lux, resorturi de 5*, restaurante cu bucatari priceputi si cluburi de noapte cu cele mai fine bauturi. Cea mai frumoasa plaja din Sardinia e La Cinta, de pe Coasta de Smarald.

Daca vrei sa explorezi insula de la est la vest, poti face o calatorie cu "trenul verde", care taie Sardinia de la est la vest si te poarta prin munti si rezervatii naturale. Iar daca iti plac vacantele active, ai putea sa inchiriezi o masina de la aeroport si sa pleci in cautarea celor mai pitoresti plaje.

In nord stau insirate plaje salbatice mai putin explorate de turisti, unde ai putea sa te opresti la un picnic.

Ai bilete de avion din Bucuresti spre mai multe orase din Sardinia, printre care Alghero si Olbia. In timpul sezonului estival, gasesti bilete avion ieftine cu plecare cu plecare din Bucuresti si zboruri cu escala din Cluj-Napoca, Iasi sau Timisoara.

Vacanta regilor in Mallorca, cea mai luxoasa statiune din Spania

La fel ca Sardinia, Mallorca e o insula binecuvantata cu peste 300 de zile de soare pe an, un loc cautat de vedete de la Hollywood, care s-au indragostit peste masura de Mallorca, asa ca si-au cumparat proprietati de vacanta pe insula.

N-ar fi rau sa te uiti si tu dupa oferte pentru case de vacanta, in felul acesta stii cu certitudine spre ce destinatie de vara o sa iti rezervi bilete de avion in fiecare vara. Unde mai pui ca investitia ar fi si o afacere foarte buna, avand in vedere ca pretul si valoarea proprietatilor cresc de la un an la altul.

In Mallorca poti sa te bucuri de un tratament demn de regi, daca vrei sa mergi la spa sau masaj, ori daca iti doresti sa iei cina intr-un restaurant de lux, cu stele Michelin.

La fel de tentanta e si viata de noapte din Mallorca care nu e tocmai Ibiza sau Malta, prin urmare cluburile de noapte nu o sa fie pline de tineri care nu mai stiu la ce ora au ajuns in club si cand e cazul sa se retraga acasa.

O vacanta la capatul lumii, pe malul Oceanului Atlantic, in Algarve

Daca te-ai saturat de capitalele europene, de escapade city break, destinatii urbane sau statiuni de vara mult prea aglomerate pentru gusturile tale, Algarve e un loc de vacanta la care ar trebui sa te gandesti serios pentru vara 2017.

In Algarve gasesti cele mai bune plaje cu steag albastru din Europa, fasii intinse de nisip pe malul Oceanului Atlantic, unde vei avea ocazia sa te bucuri de intimitate.

Statiunile din Algarve se afla pe coasta sudica a Portugaliei si poti ajunge usor acolo daca iti rezervi bilete de avion spre Portugalia, cu escala la Lisabona. Din Lisabona sunt zboruri ieftine directe spre sudul Portugaliei, daca nu vrei sa pierzi foarte mult timp pe drum.

A doua varianta ar fi sa inchiriezi o masina si sa faci un tur al Portugaliei de la nord la sud sau sa mergi cu trenul ca sa te bucuri, in concediu, de unele dintre cele mai frumoase peisaje de pe taramurile portugheze.

In 2017, Portugalia e una din destinatiile de top pe care merita sa le vizitezi potrivit Lonely Planet, asa ca ai un motiv in plus sa descoperi plajele de vis de pe malul Oceanului Atlantic, printre ele Praia da Marihna, Praia da Rocha, Praia do Camilo din apropierea orasului Lagos, plaje cunoscute pentru stancile calcaroase care se ivesc din mijlocul apelor, dar si pentru pesterile ascunse de privirile turistilor curiosi.

Vacanta de lux pe o insula privata. Vis sau realitate?

Iti imaginezi cum ar fi sa detii o insula si sa stii, in fiecare an, unde iti petreci concediul de vara? Pe privateislandsonline.com zeci de insule din intreaga lume sunt de vanzare.

Preturile pornesc de la cateva sute de mii de euro si ajung pana la cateva milioane sau chiar zeci de milioane de euro. Daca banii nu sunt un impediment, e perfect, atunci ai putea sa iti cumperi o insula in Panama, Belize, Croatia, Italia, Grecia sau Irlanda.

Dar daca achizitia unei insule private e o cheltuiala care nu se incadreaza in bugetul tau pe 2017, poti sa optezi pentru un sejur pe malul marii in unele dintre cele mai exclusiviste statiuni turistice din Europa.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#destinatii vacanta 2017, #vacanta plaja , #Destinatii turistice