Cele mai impresionante hoteluri de lux din Hong Kong

Vineri, 03 August 2012, ora 12:42
3120 citiri
Cele mai impresionante hoteluri de lux din Hong Kong

Hong Kong impresioneaza prin numarul mare de hoteluri de lux, care poarta semnatura unor designeri celebri, care au reusit sa confere regiunii un aspect unic in lume.

Iata o selectie a celor mai impunatoare hoteluri din Hong Kong, realizata deCNN.

The Jervois

Hotelul The Jervois din Hong Kong a fost proiectat de catre designerul francez Christian Liaigre. Acesta a folosit piese de mobilier rare si zone de depozitare ascunse in cametele acestui hotel, pentru a da impresia ca acestea sunt mai mari decat in realitate. Marmura este un element cheie in cele 44 de camere ale hotelului, in special in bai.

Apartamentele au bucatarii compacte care includ si vase pentru gatit. Hotelul are dezavantajul ca nu detine o sala de sport si restaurante, insa pe strada pe care se afla sunt foarte multe localuri unde se poate servi masa.

Pretul pentru inchirierea unui apartament cu un dormitor porneste de la 1.800 de dolari, in timp ce pentru un apartament cu doua camere se achita o suma minima de 4.200 de dolari.

Tai O Heritage Hotel

Acest hotel este construit pe locul unei foste sectii de politie a marinei si se afla in satul Tai O, la vest de insula Lantau. Satul de pescari Tai O nu s-a schimbat foarte mult in ultimul secol, astfel ca vizitatorii vor avea ocazia sa cunoasca o parte a istorie Hong Kong-ului.

Cladirea in care se afla hotelul a fost foarte bine conservata, pastrand in structura sa o serie de vestigii care amintesc de timpurile trecute. Hotelul are numai noua camere si un restaurant pe acoperis. Camerele au finisaje de lux si includ teme nautice subtile, seminee restaurate, bai in stil victorian si ferestre in stil francez. Camerele de la parter au veranda cu vedere la mare.

Cazarea la hotelul Tai O Heritage le permite vizitatorilor sa vada obiectivele turistice de pe Insula Lantau, inclusiv Disneyland si Big Buddha. Preturile pentru o noapte de cazare la acest hotel incep de la 1.380 de dolari.

Hotel ICON

Designerii Sir Terence Conran si Vivienne Tam s-au ocupat de decorarea acestui hotel, care detine si o gradina verticala luxurianta creata de celebrul botanist Patrick Blanc. Langa aceasta gradina se afla cafeneaua Green, realizata de designerul local William Lim, care are porti metalice, elemente tipice ale arhitecturii din Hong Kong.

Camerele acestui hotel sunt spatioase, avand peste 36 de metri patrati. Baile sunt ascunse in spatele unui perete mobil din lemn negru. Pe holuri pot fi vazute opere de arta ale artistilor din Hong Kong.

Hotelul include un complex SPA, sala de sport si terasa cu piscina si bar. ICON are 262 de camere, iar preturile de cazare incep de la 2.200 de dolari pe noapte.

L'hotel elan

L'hotel elan este un hotel de business atipic in Hong Kong. Camerele sunt decorate cu bun gust si in pas cu tehnologia. Fiecare din cele 254 de camere detine cate o tableta iPad.

Baile sunt dotate cu niste geamuri "inteligente" care permit transformarea oglinzii intr-un geam transparent la simpla apasare a unui comutator. Tema tehnica se pastreaza si in restaurantul acestui hotel, Forte, unde in locul meniurilor sunt aduse iPad-uri.

La receptie se afla un calculator mare cu touch screen, prin intermediul caruia vizitatorii pot afla informatii despre restaurante, galerii si atractii turistice. Apartamentele cu doua camere din acest hotel au un design sub forma a doua etaje, dormitorul aflandu-se la al doilea nivel.

La cel de-al 35-lea etaj se gasesc o sala de gimnastica, conceputa in stil minimalist, si o piscina, care ofera o viziune impresionanta asupra orasului. Pretul de cazare porneste de la 988 de dolari pe noapte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cazare hoteluri Hong Kong, #hoteluri Hong Kong, #preturi cazare Hong Kong, #hoteluri noi Hong Kong , #Destinatii turistice