Cina in Paris: Top restaurante cu vedere la Tour Eiffel

Sambata, 04 Aprilie 2015, ora 00:00
13688 citiri
Cina in Paris: Top restaurante cu vedere la Tour Eiffel
Foto: French Moments

Vrei sa surprinzi cea mai impresionanta priveliste a Parisului, cu Turnul Eiffel tronand in mijlocul peisajului? O rezervare la unul din restaurantele de mai jos iti poate indeplini acesta dorinta.

Turnul care domina peisajul capitalei de pe Sena ramane cel mai vizitat monument din lume, fiind in acelasi timp si un simbol pastrat cu sfintenie in amintirile romanticilor incurabili.

Pentru o cat mai buna panorama asupra Parisului si a Turnului Eiffel, cinci restaurante de top din capitala Frantei promit sa iti ofere o amintire de neuitat, arata reporterii revistei Just Luxe.

Les Ombres

Localul nu se dezminte de numele sau. Este amplasat chiar in "umbra" Turnului Eiffel si ofera o vedere perfecta asupra acestuia.

Meniurile includ preparate din eleganta gastronomie franceza, iar colectia de vinuri asigura o gama larga de licori parfumate din podgoriile regiunilor Loara, Alsacia, Brodeaux sau Languedoc.

Pretul unui fel principal se incadreaza intre 35 si 60 de euro.

La Ciel de Paris

O cina la restaurantul La Ciel de Paris se anunta o experienta de neuitat.

Pe langa superba panorama asupra orasului, localul are o "bolta instelata" a sa constituita din luminile discrete plasate pe un tavan in culori intunecate.

La Ciel este pozitionat la cel de-al 56-lea nivel al turnului Montparnasse asa ca priveliste oferita este uluitoare.

Insa, pentru o masa la fereastra va trebui sa faci rezervare cu ceva timp inainte, iar preturile cresc in functie de pozitia cat mai favorabila a locului rezervat.

Chiar daca acest amanunt te poate face sa te uiti incruntat la ospatar, deliciile culinare iesite din mainile chef-ilor Christophe Marchais si Baptiste Methivier te vor face sa nu regreti cu nimic aceasta experienta.

Preturile pentru un fel principal oscileaza intre 35 si 80 de euro.

Maison Blanche

Pozitionat ideal, pe terasa de la ultimul nivel al teatrului Champs Elysee, restaurantul Maison Blanche are vizibilitate directa catre celebrul turn parizian.

Este un restaurant preferat de turistii care ajung in Paris pentru eleganta simpla a decorului si privelistea atragatoare oferita de Turnul Eiffel.

Terasa ofera o si mai buna panorama asupra centului Parisului dar, din pacate, nu este deschisa decat in lunile de vara.

Atunci, restaurantul este deschis doar in intervalele orare 12:00-14:00 si 19:30-22:00.

Pretul unui meniu prestabilit incepe de la 48 de euro.

Chez Francis

Interiorul braseriei Chez Francis din imediata apropiere a Turnului Eiffel te poate uimi cu poleiul sau de aur si formele mobilierului din lemn sculptat.

Insa, abia dupa ce te asezi pe micuta terasa de la Francis vezi descoperi atragatoarea perspectiva asupra Parisului vazut de la nivelul strazii.

Poti intra zilnic, intre orele 8:30-00:30, in atmosfera combinata de cabaret si bistro a braseriei Chez Francis, iar preturile cuprinse intre 25-45 de euro nu sunt deloc exagerate tinand cont de pozitia localului.

Cafe Georges

Este unul dintre localurile faimoase ale Parisului modern fiind deschis pe esplanada Muzeului de Arta Moderna.

Interiorul vibreaza in culori indraznete si un design adecvat locatiei, in timp ce terasa te lasa sa te bucuri din plin de privelistea capitalei franceze.

Atentie, insa, trebuie sa iti faci o rezervare din timp pentru a prinde loc la Cafe Georges.

Preturile sunt asemanatoare celor practicate de braseria Chez Francis, iar localul sta deschis, de miercuri pana luni, de la miezul zilei pana la 01:00 noaptea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#panorama Paris, #panorama restaurante Turn Eiffel, #priveliste localuri Paris, #restauranteParis , #Destinatii turistice