Colinele Transilvaniei, prezentate intr-un film spectaculos ca ultimul peisaj medieval autentic al Europei

Joi, 16 Ianuarie 2020, ora 13:35
9660 citiri
Colinele Transilvaniei, prezentate intr-un film spectaculos ca ultimul peisaj medieval autentic al Europei
Foto: Alma Vii (c) Cristian Radu

Transilvania, una dintre cele mai interesante destinatii pentru ecoturism din Romania, este prezentata spectaculos intr-un film intitulat Colinele Transilvaniei, realizat de fotograful Mihai Moiceanu.

Filmul de prezentare va fi lansat vineri, 17 ianuarie, si va fi disponibil pe canalele de YouTube Descopera Eco-Romania, Colinele Transilvaniei si Transylvanian Highlands.

Sub eticheta #experientepentrusuflet, realizatorii prezinta aceasta zona din Transilvania ca leaganul sasilor colonisti din Evul Mediul, care ascunde comori naturale, arhitecturale, culturale si umane.

Cu patru situri UNESCO, biserici fortificate si monumente istorice unice, obiecte mestesugaresti variate, evenimente traditionale, mancare excelenta, produse ecologice, precum si o sumedenie de povesti si legende ce asteapta sa fie descoperite, Colinele Transilvaniei reprezinta ultimul peisaj medieval autentic al Europei, care asteapta sa fie descoperit de turisti.

O simpla vizita aici se transforma intr-o experienta multisenzoriala pe care vei vrea sa o repeti curand, promit realizatorii filmului.

Mai multe detalii despre cum poti sa-ti planifici o vacanta ecoturistica in Romania: www.eco-romania.ro.

Facebook: www.facebook.com/eco.romania

Mai multe detalii despre Colinele Transilvaniei: www.colinele-transilvaniei.ro.

Facebook: www.facebook.com/colineletransilvaniei

Filmul a fost realizat in cadrul programului "Dezvoltarea destinatiilor ecoturistice in Romania", o initiativa comuna a Romanian-American Foundation si a Fundatiei pentru Parteneriat.

AICI Trailer YouTube

©️ Fundatia pentru Parteneriat & Romanian-American Foundation

#Colinele Transilvaniei, #Eco Transilvania, #film prezentare Transilvania , #Destinatii turistice