Cum arata cel mai bun hotel din lume (Galerie foto)

Luni, 09 Iulie 2012, ora 13:31
3299 citiri
Cum arata cel mai bun hotel din lume (Galerie foto)

Hotelul din Rezervatia Singuta Grumeti, din cadrul Parcul National Serengeti, Tanzania, a fost numit cel mai bun hotel din lume de catre revista Travel + Leisure.

Hotelul a primit un punctaj de 98,24 din 100 de puncte, pe baza sondajelor efectuate in randul cititorilor Travel + Leisure, comparativ cu scorul de 98,44 inregistrat anul trecut, conform Business Insider.

Hotelul din Rezervatia Singuta Grumeti este format din doua cabene si un cort de tabara, oferind un lux de neegalat in mijlocul salbaticiei. Este localizat pe o ruta migratoare traversata anual de mai mult de un milion de antilope gnu, astfel ca oaspetii pot face niste poze uimitoare de la ferestrele dormitoarelor unde sunt cazati.

In ciuda locatiei, oaspetii din Singita beneficiaza de servicii de cinci stele. Locurile din cort si vile au un pret de inchiriere care porneste de la 850 de dolari pe noapte. Preturile includ excursii zilnice, mancare si apa.

Cabana Faru Faru poate adaposti pana la 22 de oaspeti in acelasi timp, iar langa acesta se afla doua piscine.

Vizitatorii pot vedea familii de elefanti sau girafe in zona.

Cabana Faru Faru are opt camere mari si una obisnuita, iar oaspetii se pot bucura de baie si in afara amplasamentului de cazare.

O camera din interiorul cortului Faru Faru este foarte mare, mobilata si are un aspect deosebit. Panorama catre rezervatie oferita de ferestrele largi este foarte frumoasa.

Inchirierea unei vile de lux din cadrul Rezervatia Singuta Grumeti costa 4.730 de dolari pe noapte.

Cortul Sabora din rezervatie este o reminiscenta a unei perioade vechi.

Complexul are si o sala de gimnastica, aflata tot intr-un cort.

Cina poate fi servita in fata cortului, pe campie.

Cabana Sasakwa este construita in stilul conacelor din perioada regelui Eduard al Angliei. Are noua casute si o camera de refugiu.

Vizitatorii pot practica tragerea cu arcul, crochetul pe gazon, mountain biking si tenis.

Incaperile celor doua cabane abunda in lux.

Fiecare cabana are cate o piscina foarte mare.

#cel mai bun hotel, #hotel rezervatie Tanzania, #hotel lux Tanzania, #cazare cinci stele Tanzania , #Destinatii turistice