Distractie de top in Romania: cele mai importante festivaluri muzicale anuale

Joi, 02 August 2018, ora 17:42
1971 citiri
Distractie de top in Romania: cele mai importante festivaluri muzicale anuale

Ati venit de curand in Romania ca angajat detasat sau antreprenor si veti petrece cateva luni sau cativa ani aici? In acest caz, acest articol va va fi de ajutor pentru a combina utilul cu placutul in noua tara de resedinta.

Romania nu trebuie sa fie doar tara unde lucrati si locuiti, ci si un loc in care sa va creati amintiri placute pentru restul vietii.

Scena artistica din Romania, printre cele mai active din Europa

Pe langa obiectivele turistice, siturile istorice si arhitectonice promovate in ghidurile turistice, este bine sa stiti ca in Romania puteti asista la concerte ale unor artisti de top, in cadrul unor festivaluri apreciate la nivel international.

Primul pas este sa rezervati un automobil de la serviciul Cronoscar de inchirieri auto din Bucuresti sau din principalele orase ale tarii - Brasov, Constanta, Cluj. Astfel, veti avea libertatea de deplasare in toate zonele din tara unde se desfasoara festivaluri muzicale.

Anual, numerosi cantareti si trupe in voga includ Romania in turneele lor mondiale sau europene. In plus, multi artisti cunoscuti participa an de an la festivalurile organizate in tara noastra. Pentru a va ajuta sa va faceti o planificare pe termen mediu si lung, echipa Cronoscar a ales sa prezinte in acest articol numai festivalurile care se repeta an de an in aproximativ aceeasi perioada.

Iata recomandarile noastre:

1. Neversea - distractie si aerosoli la malul marii

Neversea este atractia muzicala numarul unu de pe litoralul Marii Negre. An de an, DJ de top cum ar fi Armin van Buuren sau Tiesto, revin pentru a face nopti albe si a mentine distractia la cote maxime. Specificul festivalului este muzica de DJ si electronica, insotita de efecte luminoase spectaculoase. Insa cel mai frumos dintre toate este oferit de natura - rasaritul de soare din largul marii.

Festivalul Neversea are loc in Constanta, timp de 3 zile, in prima saptamana din iulie. Pentru a ajunge acolo, puteti sa luati o cursa aeriana direct pana in aeroportul din Constanta si sa va ridicati masina de la centrul Cronoscar de rent a car Constanta.

2. Festivalul international de muzica Cerbul de Aur - Brasov

De la mare, va invitam sa mergeti direct la munte. In Brasov, unul dintre cele mai frumoase orase din Romania, de peste 5 decade are loc festivalul Cerbul de Aur (este drept, cu intreruperi in anumite perioade) . Pe scena Cerbului de Aur si-au inceput cariera unii dintre cei mai cunoscuti cantareti, cum ar fi Julio Iglesias, Christina Aguilera sau India Arie.

Pe langa concurenti, festivalul se bucura si de prezenta unor vedete de mare calibru care ofera recitaluri in afara concursului. De-a lungul anilor, pe scena din Piata Sfatului din Brasov au urcat: Diana Ross, Tom Jones, Coolio, INXS, Sheryl Crow, Joe Cocker, Pink, Ricky Martin si Natalie Imbruglia.

Daca vreti sa combinati o vacanta relaxanta la munte cu muzica de calitate, serviciul de inchirieri auto Brasov al Cronoscar va asteapta sa va predea masina rezervata direct in gara. Festivalul Cerbul de Aur are loc spre sfarsitul verii, cand vremea este inca placuta si calda in Brasov.

3. Untold - distractie de nespus in inima Clujului

In prima saptamana din august, orasul Cluj-Napoca devine un punct fierbinte pentru toti iubitorii muzicii electronice. Timp de patru zile, fanii acestui gen de muzica au parte de cele mai bune trupe ale momentului si de efecte speciale cu lumini si laser absolut fenomenale.

Fiecare an are o tematica aparte in ce priveste spectacolul de lumini, tinut in secret de organizatori pana in prima seara a festivalului. Printre cei mai cunoscuti DJ si trupe care au cantat (si vor mai canta) la festivalul Untold se numara: Les Elephantes Bizarres, Afrojack, Dimitri Vegas&Like Mike, Armin van Buuren, Sven Vath si Hardwell.

4. Electric Castle - petrecere la castel

La cativa kilometri de Cluj se afla localitatea Bontida si frumosul domeniu Banffy. Un castel exact ca in povesti... dar povestea este una extrem de moderna, deoarece an de an acesta este locul in care are loc festivalul de muzica Electric Castle.

De fapt, este un festival in care muzica, efectele luminoase si noile tehnologii se intrepatrund pentru a crea o atmosfera pur si simplu magica. Anul acesta, festivalul Electric Castle aduce pe scena trupe si cantareti precum Jessie J, Wolf Alice, The Bloody Beetroots si Damian Marley.

Din Cluj-Napoca ajungeti rapid la Bontida la volanul masinii de inchiriat de la centrul Cronoscar de rent a car Cluj. Cererile sunt numeroase, asa ca grabiti-va sa va rezervati masina preferata. Festivalul Electric Castle are loc anual la mijlocul lunii iulie.

Cronoscar este partenerul dumneavoastra de incredere, cu servicii profesioniste de rent a car in cele mai importante orase din tara si cu tarife avantajoase pentru inchirieri auto pe termen scurt si lung.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#inchirieri auto , #Destinatii turistice