Europa, sub zapada. Top destinatii pentru vacanta de iarna

Luni, 06 Februarie 2012, ora 12:40
3350 citiri
Europa, sub zapada. Top destinatii pentru vacanta de iarna
A doua vacanta de iarna

In ultimele zile, Europa a fost acoperita de zapada, iar multi dintre noi ne gandim la o a doua vacanta de iarna. Exista anumite locuri pe continent care isi ating adevaratul potential turistic abia in aceasta perioada.

Iata cele mai bune destinatii turistice europene in care trebuie sa profitati de zapada, conform BusinessInsider.com.

Patinoar la Lausanne, Elvetia

In Lausanne, exista un complex turistic de cinci stele, Beau-Rivage Palace, cunoscut ca fiind locul unde s-a retras Coco Chanel in ultima perioada din viata.

In aceasta iarna, pentru al doilea an consecutiv, hotelul isi va transforma terasa intr-un patinoar si va servi vin fiert in cabana din apropiere.

Spa renascentist la Praga, Cehia

Cu strazile pietruite si bisericile vechi, sa vizitezi Praga in timpul iernii este ca si cum te-ai plimba intr-un glob de sticla. Daca ajungeti in capitala Cehiei, cazati-va la hotelul Mandarin Oriental Prague, unde veti gasi caldura si relaxare.

Hotelul este dotat cu un spa, construit intr-o fosta cabana renascentista, cu podele translucide, care le permite turistilor sa admire ruinele.

Orient Express la Londra, Anglia

Cea mai frumoasa aventura de iarna nu poate avea loc decat intr-un Polar Extress, asa ca urcati-va in trenul de lux al Orient Express in Statia Victoria.

Acesta nu este un tren obisnuit, ci o masina a timpului, finisajele originale din anii '20 transportandu-si calatorii in epoca de aur.

#destinatii europa vacanta, #vacanta iarna europa, #vacanta paraga, #vacanta londra, #vacanta elvetia , #Destinatii turistice