Exploreaza Austria pe timpul verii!

Sambata, 28 Iunie 2014, ora 00:00
2988 citiri
Exploreaza Austria pe timpul verii!

O vacanta la munte nu inseamna ca trebuie sa renunti la plaja si la apa numai buna de balacit. Austria este o tara care te intampina cu aceeasi buna dispozitie, indiferent daca alegi sa calatoresti acolo iarna sau vara.

Austria ar putea fi o alegere inspirata anul acesta, chiar daca tu iti imaginai vacanta de vara sub briza marii: te asteapta cu golfuri si pontoane idilice, windsurfing si schi nautic din plin.

In acest weekend, Oficiul National de Turism al Austriei vine in intampinarea amatorilor de escapade cu oferte tentante pentru turistii care vor sa se bucure de frumusetea pura a muntilor si lacurilor din regiunile austriece.

Concediul cu familia in Austria - distractii in apa sau drumetii la munte?

Fara indoiala ca multe dintre cele mai frumoase amintiri atat pentru parinti cat si pentru copii sunt adesea legate de vacantele in familie si si experientele de neuitat traite impreuna. Cu toate acestea, planificarea poate fi dificila, tocmai pentru ca sunt atat de multe preferinte de multumit.

Totusi, vestea buna este ca ofertele de vacante in Austria impaca toate gusturile!

Pentru cei care nu-si pot inchipui concediul fara distractii in apa, lacurile de baie din Austria sunt alegerea ideala.

Recunoscute pentru apa limpede si curata, golfuletele in jur si pontoanele idilice, lacurile austriece starnesc cu adevarat pofta de baie!

Fie ca este vorba de elegantul Wörthersee, de romanticul Wolfgangsee sau de lacul natural Achen, de lacurile transfrontaliere Neusiedl sau Zell, vara puteti inota in apa cu temperatura de 23 de grade celsius, puteti merge cu hidrobicicleta si puteti face windsurfing sau schi nautic.

In alte locuri din Austria, cum ar fi regiunea Salzkammergut, Mondsee, Attersee si Traunsee lacurile sunt inconjurate de munti si lanturi muntoase.

Pentru iubitorii de drumetii si ai aerului curat de munte, traseul Adler ce trece prin intreg landul Tirol este excursia perfecta. O alta optiune este o saptamana petrecuta cu familia in Alpii Kitzbuhel. O alta bucurie pentru micii nazdravani ii asteapta in perioada 7 iulie-5 septembrie si 29 septembrie-10 octombrie la Clubul de Aventuri pentru Copii din Oetz, unde distractia este la ea acasa cu aventuri pe munte, distractii in apa si multe jocuri recreationale.

Cat costa o vacanta de vara in Austria

Ca si pe plaiurile insorite ale Turciei sau ale Greciei, si aici hotelurile vin cu oferte "All inclusive".

Spre exemplu, 7 nopti cazare in camera dubla, cu meniu All Inclusive, sauna, bazin interior si bazin exterior incalzit si programe cu activitati pentru adulti si adolescenti costa 442 de euro, daca faci o rezervare chiar azi.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#oferte vacanta Austria, #vacanta Austria vara, #destinatii Austria vacanta , #Destinatii turistice