Ghid de vacanta: Dubrovnik Palace, locul unde esti tratat ca un rege

Sambata, 24 Septembrie 2016, ora 00:00
4856 citiri
Ghid de vacanta: Dubrovnik Palace, locul unde esti tratat ca un rege
Foto: Hotels Combined

Chiar daca vara pare sa-si fi luat talpasita de pe meleagurile noastre, la malul Adriaticii te mai poti bucura inca de caldura unui soare timid, iar destinatia cea mai potrivita pentru un sejur de lux pare sa fie peninsula Lapad.

In ciuda numelui, complexul hotelier Dubrovnik Palace este ferit de agitatia din orasul-port croat, iar imprejurimile impadurite cu pini si panorama oferita asupra Insulelor Elafiti si intinderilor Adriaticii sunt in masura sa te cucereasca din prima, relateaza Luxatic.

Complexul este situat la doar cateva minute de mers cu masina de orasul Dubrovnik, iar turistii care vor sa isi satisfaca placerea de a vizita orasul-port de pe coasta dalmata pot face acest lucru cu usurinta.

Daca Dubrovnik este cel mai vizitat oras din regiune, atunci complexul Dubrovnik Palace pare a fi perla ascunsa a acestei destinatii fermecatoare din Croatia.

308 camere invelite in lux opulent te vor face sa-ti doresti sa petreci intregul sejur in incinta hotelului, mai ales ca piscinele exterioare, plaja cocheta din apropiere si cursurile organizate in centrul de scuba diving al hotelului iti vor face si ele cu ochiul.

Practic, fiecare zi petrecuta in hotelul Dubrovnik Palace este marcata de experiente distractive si amintiri de neuitat, asa cum ar fi admirarea apusului romantic de pe terasa superioara a cladirii sau de la mesele unuia din cele doua restaurante.

Experienta culinara poate fi completata cu o seara antrenanta in cele patru baruri ale hotelului sau in taverna acestuia.

Camerele sunt decorate astfel incat sa simti ca esti tratat ca un rege, materialele naturale, lemn si piatra, cu finisaje de exceptie accentuand tenta de lux a incaperilor astfel incat sa te poti odihni in voie pentru a o lua de la capat in dimineata urmatoare.

#ghid vacanta, #sejur Croatia, #destinatii turistice, #complex hotelier Dubrovnik Palace, #vacanta Marea Adriatica, #Coasta Dalmatiei , #Destinatii turistice