Golf la Breaza: Un loc conceput special pentru tine

Sambata, 01 Septembrie 2012, ora 00:00
4125 citiri
Golf la Breaza: Un loc conceput special pentru tine

Joaca o partida de golf in vacanta ta, intr-o locatie speciala, la doar 100 de kilometri distanta de Bucuresti. La Breaza vei gasi un spatiu dedicat pasiunii tale, amplasat pe 25 de hectare, cu verdeata si lacuri inconjurate de dealuri si viata salbatica.

Aici vei putea pune in practica toate cunostintele tale in domeniu pe un teren de golf de noua cupe, dar si pe un teren de putting, si te vei plimba cu golf-mobil-ul pe care il poti inchiria oricand.

In cazul in care esti inca incepator, poti inchiria de aici intregul echipament de golf si vei beneficia de asistenta profesorilor, in lectii de perfectionare.

Business24 iti recomanda Clubul de golf "Lac de Verde", in acest weekend, in cazul in care timpul nu iti permite sa faci o deplasare in tarile in care golful a devenit deja un sport traditional. Mai mult, pe langa golf, ai si multe alte variante de relaxare si deconectare de la stresul zilnic.

"Cu exceptia golfului, in incinta Clubului de Golf se mai poate juca fotbal, pe un teren special amenajat. De asemenea se pot organiza plimbari pe aleile proprietatii, iar seara putem organiza barbeque in aer liber, in jurul unui foc de tabara", a declarat Alexandra Vaduva, CEO "Lac de Verde" din Breaza.

Daca treci in acest weekend pe acolo, proprietarii clubului iti pun la dispozitie si o oferta speciala: Pachetul "Pasiunea Golfului", pentru tine, si "Tabara de Golf", pentru micutii tai.

"Celor care vin la noi pentru un weekend, le recomandam Pachetul 'Pasiunea Golfului', care include cazare pentru doua nopti si lectii de initiere in golf. De asemenea, pentru copiii acestora, organizam anual Tabara de Golf, cu cinci nopti de cazare, pensiune completa si program de initiere in golf pe durata celor sase zile de cazare", a explicat managerul locatiei.

In cazul in care esti tentat sa iti petreci weekendul, sau chiar vacanta, la Breaza, trebuie sa stii ca "Lac de Verde" are doua locatii de cazare: Complex Casa Gradinarului si Club House, unde tarifele variaza intre 180 si 300 de lei pe noapte, pentru doua persoane, cu mic dejun inclus.

Chiar si restaurantul din complex este un element care ar putea sa te atraga pana aici, intrucat bucatarii "Lac de Verde" pregatesc "preparate diversificate din bucataria traditionala si internationala", dupa gustul tau, sustine Alexandra Vaduva.

Odata ce ai trecut pe aici, sigur vei vrea sa te intorci, fie pentru inca un weekend de relaxare, fie pentru o petrecere privata sau chiar evenimente din familia ta. Proprietarii au anticipat acest lucru si sunt mereu pregatiti sa iti origanizeze "escapada" in cel mai mic detaliu.

"Clubul este deschis pentru companii care doresc sa organizeze team-buildig-uri, conferinte, prezentari de produse pentru angajati sau clienti dar si pentru organizarea evenimentelor de familie", ne-a explicat oficialul.

#teren golf Breaza, #Club Golf Breaja, #terenuri golf Romania, #Lac de Verde Breaza , #Destinatii turistice