Golf sau Polo: Cum te relaxezi in weekend?

Sambata, 08 Septembrie 2012, ora 00:00
3549 citiri
Golf sau Polo: Cum te relaxezi in weekend?
Foto: cedarchasegolfclub.com

Perfectioneaza-ti jocul de golf intr-un weekend relaxant in provincie, intre Oradea si Cluj Napoca, la Ineu de Cris, o zona in care poti practica sportul tau preferat, golful, alaturi de echitatie, pescuit, footgolf, dar unde poti ajunge si cu avionul privat pe o pista privata.

Business24 iti recomanda pista Kings Land: Pe aceasta pista se poate ateriza cu avion de pana la 5,7 tone dar si cu elicopterul. In plus, vei gasi aici avioane usoare si motoplanoare de doua locuri.

Daca mergi, totusi, cu masina pana acolo, poti face excursii cu avionul sau aeroplanul prin imprejurimi, pentru a te bucura de privelisti intr-un mod inedit.

Foto: Magellanjets.com

"Pentru golf oferim initiere pentru incepatori, teren de antrenament (putting green si driving range) si un teren de golf care pentru moment are sase, in viitor urmand a fi extins la noua trasee. Terenul de golf este construit la standardele industriei oferind o experienta deosebita atat jucatorilor amatori cat si celor profesionisti", a declarat Sebastian Grecu, oficial al complexului Kings Land.

Foto: new-bern.nc.us

Daca vrei sa calaresti, vei gasi aici si instructor care te va initia, dar si un teren de polo pentru a pune in practica notiunile pe care le cunosti deja.

"Avem instructor si pentru echitatie. Pentru cei care stiu sa calareasca exista, pe langa terenul de polo pe nisip unic in Romania, posibilitatea parcurgerii unor trasee prin imprejurimile pitoresti ale Ineului, in total avem 11 cai, mandria noastra fiind caii rasa frizian, o rasa deosebita pe care noi dorim sa o conservam si sa o prezentam publicului datorita calitatilor acestor frumosi cai, motiv pentru care Kings Land este si gazda Asociatiei Frizienilor din Romania", sustine Sebastian Grecu.

Foto: tumblr.com

Daca iti place sa te relaxezi pescuind, trebuie sa stii ca aici vei gasi si doua lacuri de pescuit de aproximativ opt hectare si 30 de pontoane de pescuit. Poti sa iti inchiriezi propriul ponton, impreuna cu o casuta si un loc de gratar in apropierea sa.

In cazul in care ti se face foame dupa toate aceste activitati, gazdele iti recomanda o portie de ficat de gasca la rece in untura, file de somon afumat cu spuma de hrean si mustar dijon sau biftec tartar pregatit dupa reteta bucatarului.

In ceea ce priveste cazarea, exista doua variante, "una mai rustica, in casutele de lemn cu doua paturi, casute care sunt amplasate foarte aproape de lac si de locurile de pescuit, iar pentru musafirii care doresc conditii complete, asiguram cazare la Hotel Continental din Oradea", a completat oficialul.

#teren golf, #teren polo nisip, #vacanta oradea, #destinatii vacanta Romania , #Destinatii turistice