Incepe anul cu dreptul intr-o statiune de exceptie: Chileno Bay Resort din Los Cabos

Sambata, 04 Martie 2017, ora 00:00
4334 citiri
Incepe anul cu dreptul intr-o statiune de exceptie: Chileno Bay Resort din Los Cabos
Foto: Chilenobay.aubergeresorts.com

Tanjesti ca sarbatorile de iarna sa-ti ofere o atmosfera unica, pe care nu ai mai trait-o pana acum? Ar fi cazul sa-ti indrepti privirea catre Mexic, unde complexul de lux Chileno Bay va fi inaugurat exact in luna decembrie.

Deschiderea complexului turistic din Los Cabos iti ofera sansa de a petrece Craciunul sau Revelionul intr-o atmosfera extraordinara.

Statiunea este descrisa drept una family-friendly, iar serviciile oferite par intr-adevar sa satisfaca gusturile fiecarei generatii, arata Lux Expose.

Un club de plaja privat si un teren de golf special, restaurant si vile private te asteapta sa incerci un strop de distractie sub razele soarelui de pe litoralul mexican.

O piscina care este mai mare decat un stadion de fotbal te asteapta sa te racoresti la orice ora vrei tu, iar terasele si toboganele raspandite ca intr-un parc de distractii te intampina la tot pasul.

Decorul este bine pus in valoare de mobilierul lucrat manual, iar cele 60 de apartamente ale hotelului si cele 32 de vile din cadrul complexului Chileno Bay dispun de dotari si finisaje de lux.

Mai mult, vilele au si piscine si terase private, unde te poti relaxa in liniste fara a fi deranjat de alti turisti veniti in concediu.

Restaurantul principal este gandit sa ofere vizitatorilor sansa de a se infrupta din delicatesele marine proaspete prinse in ocean, dar poti opta la fel de bine si pentru bucataria gourmet, pe care o gasesti atasata fiecarei vile.

Serviciile centrului spa se desfasoara in zece camere de tratament, o camera dedicata cuplurilor, o gradina de meditatie purificatoare, sauna si doua piscine.

Ce mai astepti?

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta Mexic, #destinatii turistice, #ghid vacanta, #vacanta sarbatori, #Chileno Bay Resort , #Destinatii turistice