Mergi la Bran si la Peles cu elicopterul si vezi Bucegii de sus!

Marti, 25 Decembrie 2012, ora 00:00
7859 citiri
Mergi la Bran si la Peles cu elicopterul si vezi Bucegii de sus!

Viziteaza castelele Bran si Peles asa cum ar face-o doar un sef de stat sau Chuck Norris, intr-un tur de forta exclusivist cu elicopterul si masini de teren, ideal pentru o distractie cu familia sau prietenii, pentru a fi daruit sau pentru a-ti impresiona invitatii.

Evita aglomeratia de pe Valea Prahovei si organizeaza o vizita la cele mai importante atractii turistice din zona pe calea aerului, cu un elicopter privat.

Misiunea incepe la Brasov, cu decolarea de pe heliportul aflat la doar 10 kilometri de centrul orasului.

Vf. Postavarul

Veti pleca spre Bran, pentru a vizita castelul lui Vlad Tepes, dar inainte veti survola Crucea de pe Caraiman, Sfinxul si Babele, Cetatea Rasnov si Castelul Peles.

Babele

Aterizati la Bran, unde un Hummer va asteapta pentru va duce la castel, pe care-l veti vizita cu un ghid privat.

Castelul Bran

Zburati apoi la Sinaia, unde veti ajunge la Castelul Peles, tot intr-o masina de teren, pentru un tur al fostei resedinte regale.

Castelul Peles

Toata distractia dureaza circa sase ore si poate avea loc oricand, doar sa faci rezervare cu sapte zile inainte. Poti merge singur in aceasta aventura sau insotit de inca maxim cinci prieteni.

Un voucher de grup, pentru sase persoane, costa 18.549 lei si poate fi comandat online de pe site-ul activitati-cadou.ro.

Pentru ca vorbim despre un zbor cu elicopterul, care depinde de conditiile meteo, pilotul poate decide intreruperea sau amanarea misiunii.

Nu exista limita de varsta pentru aceasta activitate, deci iti vei putea lua si copiii, in aceasta aventura.

Transportul catre obiectivele turistice vizitate si accesul sunt incluse in pret, insa trebuie sa ajungi singur la heliportul de langa Brasov, de unde vei decola cu elicopterul.

#elicopter inchiriat, #vizita elicopter, #elicopter Brasov, #tur elicopter, #elicopter turistic , #Destinatii turistice