Petrece-ti Revelionul in Capitala Distractiei - Las Vegas

Sambata, 23 August 2014, ora 00:00
3121 citiri
Petrece-ti Revelionul in Capitala Distractiei - Las Vegas

De abia intorsi din concedii, cu bucuria minunatiilor vizitate in aceasta vara, gandurile ne zboara deja la urmatoarea destinatie de vacanta.

Las Vegas, spre exemplu, este mai mult decat un oras, este un spectacol continuu, cu un farmec aparte, ce va transpune in lumea celebritatilor si a stralucirii, un loc din care cu greu vei mai vrea sa pleci.

Agentiile de turism au inceput sa anunte ofertele de Revelion, inclusiv pentru Las Vegas, iar daca-ti faci rezervare din timp preturile sunt mai mult decat accesibile.

"Daca vrei anul acesta sa incerci unul dintre cele mai dinamice si energice orase de pe glob, capitala distractiei si oras al luminilor, atunci acesta este Las Vegas", spun reprezentantii agentiei Paralela 45.

Fie ca vorbim despre cazinouri, cumparaturi de marca, restaurante de calitate, viata de noapte, spectacole de prima mana si nu in ultimul rand, distractie cat cuprinde, in Las Vegas vei avea parte de o experienta de neuitat.

Daca la inceputul secolului al XX-lea, Las Vegas-ul nici nu exista, acum este casa a mai mult de un milion de locuitori la care se adauga peste 37 de milioane de vizitatori in fiecare an.

In mijlocului desertului Nevada se intinde o cu totul alta planeta, plina de stralucire si extravaganta, unde pe o distanta de cativa kilometri te regasesti in povestea Camelot-ului - hotelul Excalibur, a Egiptului antic - Luxor, intr-o romantica escapada frantuzeasca - Paris Paris, prin peisajele de vis ale Italiei - Bellagio, Caesar Palace, Venetian sau mistica Asie cu al sau Imperial Palace.

Fiecare hotel din Las Vegas spune cate o poveste, iar creativitatea arhitecturala te transpune intr-o alta lume.

In Las Vegas concertele si spectacolele sunt poate cele mai frumoase din lume. Te vei putea delecta cu cele mai noi aparitii in materie de muzica si vei putea admira cele mai mari celebritati ale lumii.

Celine Dion si Tom Jones sunt aproape rezidenti ai hotelului MGM, David Coperfield face magie la Cazinoul Caesar Palace, Michael Flatley danseaza cu trupa sa saptamanal acolo, iar Cirque du Soleil au show-uri de acrobatie aproape zilnice.

De neratat in Las Vegas sunt Fantanile Bellagio, situate in fata hotelului Bellagio, un complex luxos, cu un farmec aparte, ce cuprinde numeroase restaurante, sali de spectacole, cazino, gradini luxuriante si cluburi. Bellagio este o copie identica a hotelului cu acelasi nume de pe malul lacului Como din Italia. Mii de turisti vin aici pentru a vedea spectacolul apei pe ritmul muzicii.

Miscarile apei se afla in perfecta concordanta cu sunetele, apa din fantani putand ajunge la o inaltime de 140 de metri.

O alta recomandare a consultantilor Paralela 45 este excursia la Reciful Rechinilor care se afla in interiorul hotelului Mandalay Bay. Aici te poti bucura de o calatorie in lumea oceanelor, unde vei putea admira peste 2000 de specii marine, printre care se numara rechini, caracatite, meduze, pesti colorati.

O vizita in Las Vegas nu se poate sfarsi insa fara sa-ti incerci norocul la "slot machine" sau " blackjack", dar nu din pasiune sau exces, ci doar ca distractie si intotdeauna in minte cu vorbele lui Steve Wynn, cel care a construit Bellagio si Mirage: "Singurul mod de a face bani intr-un cazinou este sa detii unul!".

Paralela 45 iti propune unul dintre cele mai spectaculoase hoteluri din Las Vegas, MGM Grand, un simbol al orasului, atat prin grandoarea sa, dar mai ales pentru ca el reprezina locul in care au loc zilnic spectacole unice, de talia: David Copperfield, Cirque du Soleil, concerte Tiesto, gale de box profesionist si show-uri ale vedetelor de la Hollywood.

Aici te poti plimba prin Habitatul Leilor, ce se intinde pe doua etaje, oferindu-ti ambientul necesar pentru a te simti ca intr-un safari african, unde poti admira leii care se plimba printr-un tunel de sticla.

Oferta include 6 nopti de cazare cu mic dejun, transport cu avionul (British Airways) cu plecare pe 30 decembrie, transfer, insotitor roman de grup si un bilet la spectacolul Cirque du Soleil. Pretul vacantei este de 1795 euro / persoana/ loc in camera dubla plus taxele de aeroport si de viza.

Pe parcursul celor 7 zile se pot face excursii optionale la Marele Canion, Death Valley (un loc de o frumusete bizara, cu dune de nisip care ofera imaginea clasica a unui desert) si Valea Focului (unde se regasesc dune de nisip rosu, formatiuni de calcar, gresii si argile).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Revelion Las Vegas, #oferte revelion , #Destinatii turistice