Planuiesti o escapada de weekend? Cele mai bune destinatii "city break" te asteapta

Sambata, 26 Noiembrie 2011, ora 00:00
3052 citiri
Planuiesti o escapada de weekend? Cele mai bune destinatii "city break" te asteapta
Paris

Capitalele europene au fost intotdeauna destinatii perfecte pentru petrecerea unui sfarsit de saptamana. De la Paris la Roma, "batranul continent" ne ofera o paleta variata de activitati si atractii turistice. Daca planuiesti o astfel de escapada, iata lista celor mai potrivite destinatii din care poti alege.

Paris

Daca alegi Parisul pentru un city-break, va trebui sa te inarmezi cu un itinerariu lung cat un cearceaf. Vei avea nevoie de mai mult de cateva zile pentru a vedea toate locurile importante din Capitala Frantei, acest oras reusind sa-i epuizeze la maxim pe turisti.

"Orasul iubirii" este pentru majoritatea pe primul loc in topul destinatiilor favorite, opulenta magica si grandoarea orasului lasandu-si amprenta in inimile turistilor pentru mult, mult timp dupa ce il parasesc.

Roma

Capitala Italiei este un adevarat rasfat al simturilor. Simbolurile acestui oras ar trebui sa fie vazute de fiecare dintre noi cel putin o data in viata. Fie ca sunteti un iubitor al artelor, un tanar indragostit sau un gurmand fanatic, va veti simti la Roma ca in Paradis.

Recomandarea noastra este sa explorati orasul pe jos pentru a savura cat mai intens minunile Romei.

Dupa o zi epuizanta, nimic nu va va relaxa mai mult decat sa priviti apusul cu un pahar de vin in mana.

Praga

Praga este o piatra pretioasa redescoperita. Dupa multi ani in care a iesit din vizorul turistilor, acest oras a renascut. Arhitectura magnifica, monumentele istorice si targurile de moda veche fac din acest oras o destinatie minunata pentru o escapada de cateva zile.

Aleile si strazile inguste va vor transporta intr-o lume de basm. Locurile special amenajate pe malurile raurilor fac din Praga o destinatie perfecta pentru lunile de vara.

Berlin

Turistii sunt atrasi in special de trecutul turbulent al acestui oras si de incarcatura istorica deosebita.

In Capitala Germaniei veti gasi o viata de noapte zgomotoasa. Ziua va puteti odihni in unul dintre nenumaratele parcuri publice, iar seara va asteapta o oferta variata de spectacole de teatru si cabaret.

Atena

Chiar daca Grecia are o situatie economica dezastruoasa, Atena ramane in topul destinatiilor europene. Acest oras ofera o combinatie inedita de istorie si cultura, piete stradale pline de culoare si taverne traditionale care vand produse proaspete intr-o atmosfera prietenoasa.

Ia-ti cei mai comozi pantofi si explora tot ce are sa-ti ofere Atena. Seara te poti odihni intr-una dintre nenumaratele cafenele din centrul oarasului.

#timp liber, #idei weekend, #city break, #orase europa, #destinatii europa, #vacanta europa, #oferte vacanta , #Destinatii turistice