Pleci in vacanta?Nu uita de cele mai enervante obiceiuri pe care trebuie sa le eviti

Sambata, 24 Decembrie 2011, ora 00:00
2033 citiri
Pleci in vacanta?Nu uita de cele mai enervante obiceiuri pe care trebuie sa le eviti
Turistii te pot calca pe nervi

Te deranjeaza turistii straini care te intreaba daca Dracula a existat cu adevarat? Ei bine, afla ca si anumite obiceiuri de-ale noastre ii pot scoate din sarite pe englezi, spanioli sau indieni.

Iata care sunt cele mai enervante obiceiuri ale turistilor din cele mai importante orase, dupa cum considera bloggerii locali, citati de Lonelyplanet.com.

Londra

"Este foarte enervant sa vezi turisti care incearca sa foloseasca sistemul de transport in comun Oyster folosind bilete de hartie inloc de carduri" - Matt Brown, Londonist.com.

Barcelona

"Pe spanioli ii deranjeaza turistii din mall-ul Las Ramblas si din imprejurimi care umbla imbracati cu ce au purtat pe plaja" - David Brydon, Barcelonasights.blogspot.com

Copenhaga

"Turistii ajung langa statuia Mica Sirena si sunt foarte dezamagiti de cat de mica este. Tinand cont de denumire, nu ar trebui sa fie atat de surprinsi" - Timothy Anderson, Thecopenhagenreport.blogspot.com.

Mumbai

"Este foarte deranjant ca turistii sa se refere la Gateway of India ca fiind India Gate, care este un cu totul alt monument, aflat in Dehli. Mumbai simte deja un soi de dispret pentru Dehli, deoarece primeste fonduri guvernamentale mai mari. Sa incurci monumentul nostru simbolic cu unul din acel oras este sacrilegiu!" - Deepa Krishnan, Mumbaimagic.com.

Moscova

"Turistii pot fi depistati foarte usor datorita zambetelor largi. Acest lucru ii enerveaza pe cei mai multi dintre moscoviti" - Olga Borte, See-you-in-moscow.com.

Roma

"Nu uita ca Roma este un oras modern. In cautarea unei experiente romane autentice, turistii accepta serviciile proaste si lipsa de maniere, inloc sa spuna "basta"", - Erica Firpa, Moscerina.com.

#turisti romania, #dracula romania, #vacanta spania, #vacanta danemarca, #vacanta india, #vacanta italia, #vacanta londra , #Destinatii turistice