Primul tren turistic romanesc va porni la drum joi, 31 august, din Gara Brasov

Miercuri, 30 August 2017, ora 11:41
2604 citiri
Primul tren turistic romanesc va porni la drum joi, 31 august, din Gara Brasov

Proiect organizat de catre cativa tineri entuziasti, in parteneriat cu CFR Calatori, dupa modelul celebrului tren Orient Express, Transilvania Train este trenul eveniment, trenul poveste si experienta de calatorie.

Transilvania Train va circula in perioada 31 august - 3 septembrie 2017 intr-o zona de Romanie pitoreasca pe ruta Brasov - Sighisoara - Medias - Alba Iulia - Sebes - Sibiu - Fagaras - Brasov.

Calatoria cu Orient Expressul de Romania reprezinta, pentru cei care si-au rezervat deja bilete, un prilej ideal de socializare, o experienta unica de vacanta, reunite nu doar intr-un clasic pachet turistic, ci si intr-un un pachet cultural.

"Ne bucuram sa fim parteneri in acest proiect. Reprezinta o premiera feroviara pentru noi, realizata in integralitate de romani, pentru romani. Ne dorim cu totii cat mai multe asemenea proiecte, pentru ca avem o tara frumoasa, cu oameni speciali si traditii istorice care merita sa fie explorate si cunoscute de cat mai multi turisti din toata lumea", a declarat Iosif Szentes, Directorul General CFR Calatori.

Timp de 4 zile, participantii vor intra in atmosfera traditiilor si obiceiurilor cu specific transilvanean, bucurandu-se de activitati recreative si educative unice, de la degustari de vin sau pranzuri campenesti in regiuni cu incarcatura culturala, la diverse ateliere de lucru - arhitectura saseasca, echitatie, tiglarie etc.

Programul include si evenimente exclusiviste si rare, cum ar fi concertul de muzica clasica din Piata Mica din Sibiu sau concertul de orga la Biserica Evanghelica din Sebes.

Mai multe detalii pe www.transilvania-train.com.

#Transilvania Train , #Destinatii turistice