Revelion pe meleagurile ciocolatei - Bruxelles si Amsterdam

Sambata, 11 Octombrie 2014, ora 00:00
4055 citiri
Revelion pe meleagurile ciocolatei - Bruxelles si Amsterdam

Superstitiosii cred ca felul in care ne petrecem inceputul anului va dicta si continuarea sa, motiv pentru care incercam sa marcam aceasta tranzitie, transformand-o intr-un eveniment cu totul si cu totul special. Si ce poate fi mai deosebit decat o escapada in Bruxelles si Amsterdam pentru a sarbatori trecerea in noul an?

Paralela 45 si Business24 vin cu propunerea atractiva de a-ti petrece inceputul noului an in cea mai delicioasa capitala, supranumita si Capitala Mondiala a Ciocolatei, Bruxelles, iar in scurta vacanta sa faci si un popas in Amsterdam.

In ajunul Anului Nou, gurmanzii se vor simti in elementul lor. Vor vizita Muzeul de Ciocolata si Cacao, unde vor viziona filme documentare despre istoria ciocolatei si se vor rasfata degustand cele mai fine sortimente de ciocolata belgiana.

Daca va doriti sa admirati frumusetea Bruxelles-ului de la inaltime, va recomandam una dintre cele mai populare atractii turistice, Atomium-ul, un simbol al orasului, construit in anul 1958 asemenea unui atom de fier, cu 9 sfere legate intre ele prin scari, fiecare sfera cuprinzand cate o camera pentru expozitii.

Totodata, de pe sfera cea mai inalta va puteti bucura de o priveliste cu adevarat inedita a Bruxelles-ului.

Un alt reper ce nu trebuie ratat mai ales de catre iubitorii de arta este Muzeul de Arta Bruxelles. In cadrul sau se afla Muzeul de Arta Veche unde sunt expuse opere apartinand binecunoscutilor pictori Van Dyk si Rubens, si Muzeul de Arta Moderna cuprinzand opere ale artistilor din secolul trecut si din perioada modernismului.

Daca sunteti interesati de distractie, Bruxelles are multe de oferit. Pentru cei care isi doresc sa savureze un pahar de vin alaturi de prieteni, sa se bucure de frumusetea muzicii jazz sau chiar sa danseze, pot incerca cluburile si barurile din zona Place de Brouckere. Cu siguranta, nimeni nu va pleca dezamagit.

In ultima zi, veti avea posibilitatea de a admira frumusetile capitalei Olandei, Amsterdam, prin intermediul unui tur panoramic de jumatate de zi cu ghid local. Veti putea vizita aici faimosul Muzeu Van Gogh, Rijksmuseum, Palatul Regal din Piata Dam, precum si numeroasele poduri si cladiri cu insemnatate istorica, situate de-a lungul raului Amstel.

Oferta Paralela 45 include 5 nopti de cazare la hotel de 4 stele cu mic dejun, transport cu avionul si transferuri, tur panoramic de oras cu ghid local (3h) in Bruxelles si Amsterdam si insotitor roman de grup. Pretul pachetului este de 465 euro/ persoana plus taxele de aeroport.

#revelion Bruxelles, #revelion Amsterdam, #oferte revelion 2015 , #Destinatii turistice