Revelionul in jurul lumii: Cele mai bune locatii

Luni, 26 Decembrie 2011, ora 14:35
2649 citiri
Revelionul in jurul lumii: Cele mai bune locatii
Times Square, New York

Anul Nou se apropie cu repeziciune, iar marile capitale ale lumii au pregatit spectacole speciale cu aceasta ocazie, in conformitate cu propriile traditii.

Vezi care sunt recomandarile de locuri unde poti petrece ajunul Anului Nou sau petrecerea de Revelion, potrivit expertilor in calatorii de la Oyster.com, citati deThenextweb.

New York, SUA

New York-ul este unul din cele mai faimoase locuri pentru a sarbatori venirea Noului An. Aici mii de oameni infrunta frigul din Times Square astepand ceremonia Globului, alte milioane de oameni urmaresc evenimentul de la televizor, hoteluri sau cluburi.

Festivitatile incep la 6 p.m. cu urcarea si coborarea celebrului Glob new yorkez, urmat de spectacole muzicale si de numaratoarea finala. Dupa miezul noptii, petrecea continua in baruri si cluburi.

Londra, Marea Britanie

Focurile de artificii de Anul Nou din Londra sunt spectaculoase, sute de mii de oameni imbulzindu-se sa vada London Eye.

Anul acesta, celebrarile de Londra vor incepe cu o parada de 3 ore si 10.000 de artisti din 20 de tari cat si numeroase concerte.

Sydney este primul mare oras din lume care intampina Anul Nou.

Distractia incepe seara cu spectacole aeriene si de apa la Sydney Harbour, urmat de o ceremonie de alungare a spiritelor rele din port. Focul de artificii de la miezul noptii reprezinta si aprinderea luminilor de pe zecile de nave din port reprezinta punctul culminant al petrecerii de Anul Nou.

Paris, Franta

Parisul, Orasul Luminilor, ofera o multime de optiuni pentru norocosi care se vor afla aici in noaptea de Anul Nou.

Cei mai multi parizieni petrec ultima noapte a anului cu familiile lor, dar dupa miezul noptii, orasul prinde viata datorita focurilor de artificii de pe Champs Elysees si de langa Turnul Eiffel.

Madrid, Spania

Daca vrei sa experimentezi un revelion spaniol autentic, indreapta-te spre Puerta del Sol, unde mii de oameni se aduna in jurul turnului cu ceas si mananca 12 boabe de struguri, cate una pentru fiecare luna a anului.

Dupa miezul noptii, lumea se indreapta spre restaurante si cluburi, unde danseaza toata noaptea.

Edinburgh, Scotia

Aici petrecerea incepe cu 4 zile inainte de Anul Nou si cuprinde petreceri cu DJ in aer liber, artificii, baruri in aer liber, muzica traditionala scotiana, lectii de dans dar si anuala baie in apele inghetate ale ralui Forth.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#revelion New York, #anul nou Sydney, #Paris revelion, #revelion Londra, #petrecere Edinburg , #Destinatii turistice