Rezerva vacanta de vara prin ofertele early booking

Luni, 13 Februarie 2012, ora 08:28
6650 citiri
Rezerva vacanta de vara prin ofertele early booking

Rezervarile pentru vacanta de vara trebuie facute inca de pe acum, pentru a putea beneficia de ofertele de tip early booking, care aduc reduceri substantiale.

Vezi care sunt principalele oferte selectate de Business24.

Turcia

In cazul in care ti-ar placea sa vizitezi Turcia, ofertele de vacanta pentru aceasta destinatie turistica au reduceri de 15%, daca iti rezervi pachetul pana la 29 februarie. Poti vizita statiuni turistice precum Kusadasi, Marmaris sau Antalya si sa te cazezi la hoteluri de patru sau cinci stele.

In pretul pachetul turistic pentru Turcia sunt incluse sapte nopti de cazare, transport cu avionul, taxele de aeroport si transferul de la aeroport la hotel. Preturile incep de la 509 euro, pentru persoana. Daca nu te deranjeaza sa mergi cu autocarul, vei plati mai putin, in condititiile in care tarifele pornesc de la 400 de euro, pentru o persoana.

Grecia

Vrei sa vezi Grecia si sa te bucuri de o portie de fructe de mare, la o taverna de pe plaja? Atunci profita de ofertele early booking si cumpara din timp pachetul turistic.

Pana la 31 martie poti rezerva un pachet la preturi incepand cu 168 de euro pentru o persoana. In tarif sunt incluse sapte nopti de cazare, in Paralia Katerini, potrivit infoturism.ro. Vei plati suplimentar pentru transport si pentru masa.

Spania

Tarifele variaza intre 141 de euro si 1.498 de euro, de persoana, pentru un sejur de sapte zile. Pentru pachetele turistice achizitionate prin programul early-booking, beneficiezi de reduceri cuprinse intre 7 si 20%, pana la 31 martie.

In statiuna Costa Maresme, de exemplu, vei plati incepand cu 186 de euro, pentru sapte nopti de cazare, la un hotel de doua stele, cu demipensiune. Daca te grabesti si cumperi pana pe 31 martie, vei avea un discount de 8%.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#oferte vacanta vara, #oferta early booking, #oferta vacanta turcia, #vacanta grecia, #vacanta spania , #Destinatii turistice