Romanii pleaca in tarile calde de Revelion: 25% dintre vacante au fost deja rezervate

Sambata, 26 August 2017, ora 00:00
6396 citiri
Romanii pleaca in tarile calde de Revelion: 25% dintre vacante au fost deja rezervate

Agentia de turism Eturia confirma faptul ca peste un sfert dintre vacantele disponibile pentru perioada Revelionului in destinatii exotice sau indepartate au fost deja rezervate.

Romanii platesc pentru o vacanta de Revelion intr-o destinatie indepartata sau exotica preturi incepand de la 1.450 euro/persoana si care pot ajunge pana la 3.800 euro/persoana. Sejururile la plaja sunt cele mai cautate de catre turistii romani pentru vacanta de Revelion.

Daca pana in urma cu 3-4 ani vacantele exotice erau rezervate in special perioadei de vara si intr-o mai mica masura anumitor saptamani din sezonul de primavara si toamna, in ultimii doi ani agentia Eturia a remarcat un interes in crestere pentru vacantele exotice de Revelion.

Peste 900 de rezervari au fost confirmate de la anuntarea ofertelor de Revelion si, pana acum, majoritatea au beneficiat de un discount de rezervare timpurie, astfel ca Eturia a ocupat deja peste 25% dintre locurile rezervate in perioada Revelionului.

"Revelionul este o perioada mai dificila pentru vacantele exotice, deoarece pretul biletelor de avion este foarte mare si locurile se epuizeaza rapid. Echipa Eturia contureaza pachetele si face rezervarile aferente vacantelor chiar si cu 12 luni in avans, pentru a securiza cele mai bune locuri de vacanta, dar si preturi competitive. Acelasi plan este aplicat si de clientii nostri care, desi se pregateau de concediile de vara, au preferat sa isi rezerve inca din luna Mai vacanta de Revelion beneficiind si de discounturi generoase", a declarat Sorin Stoica, co-proprietar Eturia.

Sejururile la plaja, vedete in preferintele romanilor pentru vacanta de Revelion

Si in sezonul de iarna, ca si in restul anului, destinatiile preferate de romani pentru vacanta de Revelion includ plaja, soare si relaxare.

Zona Caraibelor si a Oceanului Indian ramane preferata romanilor, dar si Asia de Sud Est, atat la plaja, cat si pe continent, pentru explorarea frumusetilor acestor tari.

Cele mai solicitate destinatii pentru vacanta de Revelion raman Republica Dominicana, Cuba, Maldive, Tanzania, dar si zonele mai insorite din SUA si chiar Maroc.

Preturi incepand de la 1.450 euro/persoana

Pentru un Revelion pe plaja in Zanzibar sau in Republica Dominicana turistii romani platesc in jur de 1.990 euro pentru bilet de avion, taxe de aeroport, cazare si toate mesele incluse.

In jur de 2.300 euro costa un sejur in Maldive sau Cuba, cu transportul si cazarea la hoteluri de 4 stele sau 4 stele superior incluse.

Pentru cei care nu isi doresc o vacanta statica, intr-un resort, exista posibilitatea circuitelor. Un exemplu este cel in Cambodgia si Vietnam, pentru care turistii platesc aproximativ 3.300 euro/persoana sau a unei croaziere in Miami si insulele din Caraibe, pentru care turistii platesc aproximativ 3.800 euro/persoana.

Cei care nu doresc o destinatie indepartata pot alege un circuit de 10 zile prin Maroc, pentru care turistii romani platesc 1.450 euro/persoana.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacante exotice Revelion 2018 , #Destinatii turistice