Te-ai saturat sa ingheti de Revelion? Muta-ti petrecerea in Madeira!

Sambata, 22 Octombrie 2016, ora 00:00
3597 citiri
Te-ai saturat sa ingheti de Revelion? Muta-ti petrecerea in Madeira!
Foto: Wikimedia

Vrei ca amintirea Revelionului 2017 sa fie una de pomina pentru tine si pentru cei dragi? Nu ai decat sa-ti rezervi o vacanta de sarbatori in Madeira, o destinatie cautata de turisti pe intreaga perioada a anului pentru clima sa ideala.

Agentia Cocktail Holidays pune la dispozitia turistilor romani chartere catre arhipelagul portughez din Atlanticul de Nord, dar avertizeaza asupra riscului ca pachetele turistice sa se epuizeze ca painea calda. Iata si surprizele care fac din Madeira o destinatie atat de cautata.

Anul trecut, singura cursa charter pusa la dispozitia turistilor romani de Cocktail Holidays catre Madeira a avut un grad de ocupare de 100%, motiv intemeiat pentru turoperator sa tripleze capacitatea de transport catre aceasta destinatie turistica cu lipici.

"A fost o surpriza foarte placuta sa avem cerere asa mare pentru Madeira anul trecut, iar anul acesta, numarul mare de solicitari pentru aceasta destinatie ne-a determinat sa triplam numarul de locuri disponibile.

Putem spune ca Madeira este cea mai cautata destinatie de Revelion. Am pus in vanzare pachetele pentru sarbatori in Portugalia la inceputul lunii octombrie si avem deja un grad de ocupare de peste 35%", spune Dan Goicea, director-adjunct al Cocktail Holidays.

Preferintele turistilor romani pentru aceasta destinatie, in baza rezervarilor de pana in prezent, sunt pentru camere in hoteluri de 5 stele, cu mic dejun inclus. In unanimitate s-a optat pentru cina de Revelion. Valoarea medie a unui pachet achizitionat este de 950 de euro/persoana.

Insula principala a arhipelagului este caracterizata de un relief muntos, varful Pico Ruivo facandu-se usor remarcat prin altitudinea de 1.861 metri.

Prin urmare, poti practica fara probleme drumetii montane in timpul sejurului, iar daca esti decis sa vizitezi cat mai mult din atractiile zonei ar trebui sa iti indreptii pasii si catre alte orase decat capitala Funchal.

Porto Santo, Machico, Camara de Lobos, Santa Cruz das Flores si Santana se dovedesc asezari pitoresti cu o bogata traditie gastronomica in care se face remarcat si celebrul vin de Madeira, bautura servita din belsug la fiecare masa.

#ghid vacanta, #vacanta sarbatori, #vacanta iarna, #Revelion Madeira, #pachet sejur Revelion , #Destinatii turistice