Top 5 destinatii pe care nu trebuie sa le ratezi in 2017

Sambata, 11 Martie 2017, ora 00:00
6855 citiri
Top 5 destinatii pe care nu trebuie sa le ratezi in 2017
Foto: Hong Kong (Pixabay / CC0 Public Domain)

Anul acesta te astepta o multime de experiente deosebite, de locuri incantatoare si de oameni frumosi de cunoscut. 2017 este un prilej excelent pentru a alege noi destinatii in care sa iti petreci vacantele. Iar daca esti o persoana activa, cu chef de explorare, cea mai buna varianta pentru tine este sa te inscrii intr-un circuit turistic, in care vei avea posibilitatea ca, in 8-10 zile, sa vezi principalele obiective din cateva orase sau chiar tari.

Cu totii ne dorim sa vizitam locuri noi, unice, dar si sa gasim cele mai bune si potrivite oferte. De aceea, ne-am gandit ca, in articolul de mai jos, sa iti prezentam tarile care se afla in top 5 cele mai cerute destinatii pentru circuite turistice in anul 2017:

1. Tarile Nordice - locuri pe care sa nu le ratezi!

Tarile Nordice merita vizitate cel putin o data in viata, pentru peisajele spectaculoase, alcatuite din fiorduri impresionante, cascade superbe si ghetari uluitori.

Aici vei vedea orasele pitoresti, dar si capitale moderne, si vei gusta cele mai bune preparate pe baza de hering si somon.

Daca ai devenit curios si vrei sa admiri frumusetile naturii din nordul Europei, iti prezentam o oferta de nerefuzat. Un circuit care are ca principal obiectiv Fiordurile Norvegiei, disponibil pentru plecarile din 25 iunie si 26 august, la un pret de numai 1.069 euro + taxe.

In acest tarif intra biletul de avion, 8 nopti de cazare la hoteluri de 3* cu mic dejun si 6 cine, croaziera pe fiordul Geiranger de la Geiranger la Hellesylt, croaziera pe fiordul Sgnefjord de la Gudvangen la Flam, precum si tururile si vizitele mentionate in program: Lillehammer - Dombas - Atlantic Road - Drumul Trolilor - Drumul Vulturilor - Ghetarul Briksdal si Parcul National Jostedalsbreen - Fiordul Hardangerfiord - Cascada Voringsfoss - Geilo - Gol - Torpo.

Splendidele fiorduri pot fi admirate si daca alegi o croaziera la bordul vasului MSC Magnifica. Imbarcarea pe vas se face din Hamburg, dar in pretul pachetului (1.860 euro/persoana, cu toate taxele incluse) intra biletele de avion de la Bucuresti la Hamburg si retur, transferul de la aeroport la vas, 7 nopti de cazare cu toate mesele, petrecerea de bun venit oferita de capitan si o seara de gala cu o cina speciala.

Plecarea este pe 27 august, insa locurile ramase libere sunt foarte putine.

2. China - locul in care trebuie sa ajungi cel putin o data in viata

China, tara cu a treia cea mai mare suprafata din lume, dupa Rusia si Canada, se mandreste cu o civilizatie straveche, aparuta in mileniul al III-lea i.Hr, pe vaile fluviilor Huanghe si Yangtze.

Un circuit in China cuprinde de regula Beijingul (capitala situata in nordul tarii, care joaca rolul de centru cultural, economic, turistic si educational), Xi'an (unde poti admira faimosii soldati de teracota), dar si sofisticatul si modernul Shanghai.

Aceste trei orase (inclusiv impresionantul Mare Zid chinezesc) pot fi vizitate intr-un program de 9 zile, cu plecari disponibile in lunile iulie, august si septembrie, la pretul de 1.049 euro + taxe.

Daca ai mai mult timp la dispozitie, poti opta pentru circuit combinat in China si Hong Kong, cu o durata de 11 zile, la pretul de 1.699 euro + taxe. Plecarea este pe 8 septembrie 2017.

Te invitam sa vezi detaliile aferente chiar aici - oferta circuit China Hong Kong.

3. Maroc - o tara fascinanta

Marocul ofera o extraordinara imbinare intre vechea civilizatie berbera a desertului si rafinata arhitectura islamica. In plus, relieful acestei tari, este deosebit de variat, de la munti semeti, vesnic inzapeziti, la dune aurii si vai spectaculoase.

Pentru o vacanta de vis, iti recomandam lunile de primavara sau de toamna. In luna mai, de exemplu, un program de 8 nopti cu plecare din Bucuresti costa 995 cu taxe incluse si cuprinde vizitarea oraselor imperiale Marrakech, Fes, Rabat si Meknes.

Daca te gandesti sa vizitezi aceasta destinatie toamna, iti recomandam "Marele Tur al Marocului", care include si pachetul Aventura in Sahara, adica o excursie cu jeep-uri in desert de la Erfoud la Merzouga, o plimbare cu jeepurile pentru a vedea rasaritul de soare si o plimbare cu camilele. Suna palpitant, nu-i asa? Si toate acestea la doar 750 de euro + taxe pentru o calatorie de 10 zile, in care vei fi cazat la hoteluri de 4*, in regim de demipensiune.

4. Japonia - una dintre cele mai dorite destinatii

Una dintre cele mai solicitate destinatii din ultimii ani, Japonia te va incanta cu amestecul intre traditional si modern.

Plecarile din aprilie, atunci cand are loc faimosul Festival al Ciresilor, sunt cu siguranta unele dintre cele mai cautate, iar astfel de vacante se ocupa cu un an inainte!

Daca insa nu ai prins locuri la excursiile din luna aprilie, venim cu o oferta pentru o calatorie in luna mai: Marele Tur al Japoniei, pe traseul Tokyo - Hakone - Lacul Ashi - Muntele Fuji - Lacul Kawaguchi - Matsumoto - Takayama Shirakawago - Kanazawa - Kyoto - Hiroshima&Insula Miyajima - Osaka - Nara.

Plecarea este programata pe data de 25 mai, iar pretul este de 2.099 euro + taxe.

Spre final de an poti alege un circuit special conceput pentru a admira Japonia in superbele culori ale toamnei. Plecarea se face pe data de 14 noiembrie, pretul este de 2.299 euro + taxe, iar amintirile te vor insoti o viata!

5. Rusia - cea mai intinsa tara din lume

Daca iubesti arta, cu siguranta iti doresti sa petreci macar o jumatate de zi admirand comorile Ermitajului. Iar minunatele resedinte imperiale de la Peterhof sau Tsarskoe Selo te vor transpune intr-o lume de basm

Circuitele in Rusia au in general o durata de 8 zile, in care se viziteaza principalele obiective turistice din Moscova si Sant Petersburg. Cele mai solicitate sunt plecarile organizate in perioada Noptilor Albe (din luna mai pana la sfarsitul lunii iunie), cand soarele pare ca nu mai apune.

Pentru 2017 aceste plecari sunt deja epuizate. Totusi, mai gasiti inca locuri disponibile pentru Paste, 1 Mai si in lunile august si septembrie.

Rusia este o destinatie extrem de ofertanta, asa incat nu e de mirare daca la sfarsitul calatoriei de o saptamana, iti vei dori sa mai revii in aceasta tara!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#circuite turistice 2017, #circuit China 2017 , #Destinatii turistice