Un altfel de First Class: Zboara ca un seic spre Orientul Mijlociu

Sambata, 26 Septembrie 2015, ora 00:00
2706 citiri
Un altfel de First Class: Zboara ca un seic spre Orientul Mijlociu
Foto: British Airways

Confortul e sfant pe distantele lungi, iar pentru cei care isi doresc sa experimenteze luxul intocmai ca un seic, solutia este deja disponibila in Europa.

British Airways a facut publice primele imagini cu cabinele de clasa I de pe avioanele Boeing Dreamliner 787-9, iar confortul este la el acasa, dupa cum observa portalul Luxatic.

Pentru nota originala data spatiului destinat celor mai de seama pasageri, compania aeriana britanica a apelat la serviciile designerilor Forpeople London, iar rezultatul este incantator.

In noile cabine de lux de pe avioanele care deservesc zborurile pe rutele inspre si dinspre Orientul Mijlociu te poti simti ca in propria ta oaza de relaxare.

Spatiile destinate pasagerilor sunt mai largi, asigura mai multa intimitate, iar fotoliile invelite in piele fina se pot intinde pentru a se transforma in cel mai relaxant pat.

Langa acestea vei gasi spatii pentru depozitatea diverselor accesorii si bagaje pe care le-ai luat in cabina, locuri pentru asezarea hainelor si, de asemenea, te poti bucura de serviciile infotainment puse la dispozitie printr-un touchscreen de 23 de inci.

Golurile de aer se vor simti mult mai putin, datorita aerului mult mai pur la o presiune scazuta in avion, asa ca, incepand cu 5 noiembrie, vei putea savura si rafinatul meniu care iti va fi servit la bord alaturi de un pahar de vin sau de sampanie.

British Airways va incepe sa opereze zboruri cu aceasta aeronova catre destinatii din Orientul Mijlociu, inclusiv Abu Dhabi, Muscat, Emiratele Arabe Unite si Oman.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#servicii clasa I, #dotari lux clasa I avion, #curse avion Londra , #Destinatii turistice