Unde isi petrec miliardarii si oamenii de afaceri sarbatorile de iarna?

Sambata, 24 Decembrie 2011, ora 09:28
2399 citiri
Unde isi petrec miliardarii si oamenii de afaceri sarbatorile de iarna?
Poiana Brasov /Sursa foto: rohoteluri.ro

Sarbatorile de iarna sunt unul dintre cele mai frumoase momente ale anului. Daca majoritatea oamenilor aleg sa le petreaca acasa, impreuna cu cei dragi, miliardarii au parerile impartite. In timp ce unii se indreapta catre tari mai calde, altii prefera Poiana Brasov.

Printre destinatiile preferate ale miliardarilor si oamenilor de afaceri, cand vine vorba despre petrecerea sarbatorilor de iarna se numara Poiana Brasov, dar si locatii mult mai exotice.

Ilie Nastase a ales sa petreaca in Bucuresti Craciunul, dar recunoaste ca va merge la Poiana Brasov de Revelion.

Turistii care aleg sa petreaca sarbatorile in Brasov sau pe Valea Prahovei au de ales intre o pensiune unde platesc 40 de lei pe noapte de persoana si pot asista la taierea porcului sau hoteluri de trei, patru sau cinci stele. Aici pretul cazarii incepe de la 300 de lei pentru doua nopti de cazare, cu acces la SPA.

Nicolae Furdui Iancu va petrece Craciunul acasa, impreuna cu familia, in Bucuresti.

Omul de afaceri Cristian Tantareanu va petrece Craciunul la Paradisul Verde, alaturi de mai multi invitati. Cristina Batlan, proprietara afacerii Musette, a declarat ca va fi primul an in care va petrece peste ocean, la New York City, alaturi de familie. "Caut noi surse de inspiratie, astept sa cunosc oameni diferiti".

Proprietara Grupului Pasmatex, Maria Grapini, a anuntat ca va petrece sarbatorile acasa, cu familie, pentru ca are un nepotel.

Miliardarul american Bill Gates va pleca, impreuna cu sotia si cele trei copii, intr-un oras-port. Fondatorul Microsoft vrea sa petreaca sarbatorile de anul acesta intr-o somptuoasa vila din Sydney.

Familia Gates va fi vecina cu Leonardo DiCaprio si familia Lachlan si Sarah Murdoch. (fiul unui mogul media australian si sotia sa fotomodel).

Actorul Kevin Costner, aflat la Bucuresti la filmari pana la jumatatea lunii decembrie, a declarat ca isi va petrece Craciunul acasa in California.

Familia Beckham isi va petrece Craciunul in resedinta lor din Marea Britanie. Cantareata Victoria Beckham si sotul ei, fotbalistul englez David Beckham au platit 40.900 euro pentru sase brazi si pentru decoratiunile aferente fiecaruia.

Actorul Brad Pitt a anuntat ca vrea sa isi petreaca sarbatorile de iarna la o ferma din Costa Rica, impreuna cu sotia sa, Angelia Jolie si cu cei 6 copii pe care ii cresc impreuna.

#vacanta sarbatori, #destinatie vacanta sarbatori, #destinatie vacanta , #Destinatii turistice