Vacanta de Halloween? Cele mai infricosatoare destinatii turistice din lume

Sambata, 27 Octombrie 2012, ora 09:59
3400 citiri
Vacanta de Halloween? Cele mai infricosatoare destinatii turistice din lume

Exista cateva locuri in aceasta lume in care nu ti-ai dori cu niciun chip sa te afli in noaptea de Halloween. Fantomele si strigoii care vor bantui strazile pe 31 octombrie sunt povesti pentru copii, pe langa legendele sinistre ale acestor orase sau zone.

1. Hollywood

Hollywood este un simbol al elegantei si luxului, insa nu si de Halloween. Un oras atat de ofertant este inca ravnit de celebritatile care nu mai sunt in viata. Marilyn Monroe si Montgomery Clift sunt doar doua dintre fantomele despre care se sopteste ca frecventeaza Hollywood Roosvelt Hotel, scrie Reuters.

2. Salem, Massachusetts

Tragedia de acum 400 de ani inca mai domneste asupra micului orasel Salem. In cadrul proceselor vrajitoarelor din 1692 au fost acuzate peste 150 de persoane de vrajitorie, iar 19 au fost condamnate la moarte. In prezent, orasul reprezinta un punct de atractie pentru practicantii cultelor obscure, care nu fac decat sa perpetueze aerul sinistru al acestui loc.

3. Praga, Cehia

"Capitala magica" are cateva "numere" pentru fiecare antuziast al povestilor de groaza. Din trecutul sinistru al acestui loc, putem spicui cateva legende cu fantome razbunatoare, golemul care protejeaza faimosul cartier evreiesc sau cu armasarul naravas al unui cavaler templier care inca mai alearga noaptea, pe strazile pietruite ale orasului.

4. Triunghiul Bermudelor

Triunghiul Bermudelor este, de fapt, un loc pe care nu ti-ai dori sa-l strabati niciodata. Zona din oceanul Atlantic "a ratacit" pana acum 50 de vapoare si 20 de avioane. Cu toate acestea, ai posibilitatea sa inchiriezi in noaptea de Halloween, o ambarcatiune de lux, pentru a infrunta riscul unei disparitii inexplicabile.

5. Transilvania, Romania

Poate ca n-ai nevoie de usturoi si tepuse pentru a vizita castelul Bran, insa povestea terifianta care pluteste in jurul domnitorului Vlad Tepes te vor determina, cu siguranta, sa iti pazesti spatele in timpul vizitei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#destinatii turistice Halloween, #vacanta Halloween, #locuri bantuite Halloween , #Destinatii turistice