Vacanta pe vouchere: Lux la pret redus

Marti, 12 Iunie 2012, ora 08:16
2677 citiri
Vacanta pe vouchere: Lux la pret redus

Sezonul concediilor e abia la inceput, iar ofertele de vacanta sunt nenumarate, agentiile de turism gandindu-se la toata lumea. Pe langa versiunile clasice, putem insa sa investim si in vouchere, achitand astfel mai putin pentru aceleasi servicii.

Iata cateva vacante de lux propuse de cei de la Adulmec, atat in Romania cat si in strainatate.

Corfu, Grecia

Cei care doresc sa isi petreaca vacanta pe cea mai verde insula Greceasca, printre livezi de maslini si in cautare de monumente istorice, din Corfu vine o oferta speciala. Pentru 655 de euro va puteti asigura un sejur de neuitat de 7 nopti all inclusive la Hotel Grecotel Daphnila Bay Thalasso, de patru stele.

Reducerea este consistenta, pretul intreg al vacantei fiind de 4.000 lei, iar cel al ofertei de 2.920 lei. Plecarile au loc fie pana pe 23 iulie, sau in perioada 28 august - 31 octombrie.

Kusadasi, Turcia

Si in Turcia gasim o oferta speciala. Pentru 7 nopti de cazare intr-un hotel de cinci stele, Hotel Sealight Resort, trebuie sa scoateti din buzunar 498 de euro. Reducerea fata de pretul intreg este de 10%, vacanta costand in conditii normale 2.516 lei, insa cu ajutorul acestui voucher mai platiti doar 2.264 lei.

Plecarile se fac in perioada 7 iulie - 31 august.

Portugalia

Pentru cei care doresc sa viziteze si una din plajele din Portugalia alaturi de familie sau prieteni, exista o oferta perfecta care va permite sa platiti doar echivalentul a 126 de euro de persoane. Oferta este insa valabila doar pentru 2-4 persoane si include o saptamana de cazare intr-un hotel de trei stele din Algarve.

Cazarea se face la resortul Clube BrisaMar Beach and Sun in apartamente in care incap 4 persoane, acestea fiind compuse din un dormitor cu doua paturi, un living cu o canapea extensibila pentru doua peroane si o bucatarie. Reducerea de care beneficiati prin achizitionarea voucherului este de 50%.

Predeal

Pentru cei care sunt vesnic mult prea ocupati sa isi ia o vacanta adevarata, vi se ofera ocazia unei escapade romantice de doua zile la Predeal. Vazarea se face intr-un hotel de cinci stele, iar voucherul va asigura si accesul gratuit nelimitat la piscina, sauna, jacuzii ori fitness, dar si un mic dejun copios.

Cazarea se face la Predeal Comfort Suites pana pe 1 iulie 2012, iar numarul maxim de vouchere pe care il poate achizitiona o persoana fiind de opt - patru pe care le poate folosi cumparatorul si patru care pot fi facute cadou. Pretul unui voucher pentru doua persoane este de 429 lei.

Busteni

O alta vacanta de lux propuse este la Busteni, unde pentru 150 de lei va este asigurata o noapte de cazare pentru doua persoane cu mic dejun inclus la Casa Freya. Oferta este valabila prin achizitia unui voucher de 15 lei iar vacantele pot fi programate pana a finalul lunii iunie. Fara reducere, acelasi pachet ar costa 375 lei.

Cazanele Dunarii

O vacanta mai neobisnuita este oferita pentru zona Dunarii. Cazarea are loc pe malul fluviului iar in pretul voucherului este inclusa si o croaziera cu salupe spre Cazanele Dunarii. Pretul unui pachet ce contine o camera pentru doua nopti de cazare, pentru doua sau trei persoane, este de 449 lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta lux, #vacanta strainatate, #vacanta romania , #Destinatii turistice