Vacanta pentru sanatatea ta. Top destinatii unde exista costuri mici si medici buni

Sambata, 12 Noiembrie 2011, ora 00:00
2049 citiri
Vacanta pentru sanatatea ta. Top destinatii unde exista costuri mici si medici buni

Dupa ce ai muncit un an intreg, te gandesti sa iei o vacanta in care sa te relaxezi si sa te refaci. Dar daca ai imbina relaxarea cu serviciile de calitate din mai multe destinatii turistice potrivite pentru tratament? In felul acesta te vei bucura si de vizitarea mai multor obiective turistice interesante, dar si de atentia specialistilor care te vor ajuta sa te relaxezi.

Te gandesti probabil ca printe destinatiile preferate de miliardari pentru relaxare se numara Austria, Elvetia sau Caraibele. Intr-adevar, acestea ocupa locuri de varf in preferintele celor mai multi bogati. Dar, in mod surpinzator, foarte multi americani prefera sa mearga in India, Thailanda si Brazilia, arata un studiu al companiei de cercetare McKinsey.

Desi nu te-ai fi asteptat, in India au fost, anul trecut mai mult de jumatate de milion de pacienti straini, atrasi de costurile mici ale interventiilor medicale.

Ca sa iti poti face o idee, India ofera printre cele mai ieftine servicii medicale din lume, ale caror costuri scad, in functie de serviciile solicitate, cu 45%-95%. Personalul spitalelor vorbeste foarte bine engleza, iar daca nu ai nevoie de tratament, ci vrei doar sa experimentezi secretele Yoga, acesta este cel mai bun loc din care sa incepi.

Costurile unui facelift in India sunt estimate la 3,100 de dolari, in comparative cu 20,000 de dolari, cat costa in SUA, potrivit agentiei de turism medical Healthbase.

Un bypass cu inlocuirea unei valve costa in America intre 75.000 si 140.000 de dolari, in timp ce in Thailanda nu depaseste 25.000 de dolari, potrivit unei statistici effectuate de compania Treatment Assistance, specializata in turism medical.

In plus, te poti bucura de serviciile si tratamentele SPA la preturi foarte mici. Te poti relaxa intr-un astfel de centru, poti face baie cu saruri aromate si poti beneficia de toate produsele locale, extrem de bune pentru sanatatea ta.

In Brazilia, pe langa faptul ca poti vedea Statuia lui Iisus din Rio de Janeiro, poti avea parte de costuri foarte mici la interventiile medicale. Foarte multe spitale acreditate international exista si in orasele mici, nu doar in metropole.

Operatiile cosmetice, precum abdominoplastia, augumentarea mamara sau liftingul facial, au preturi ce variaza intre 3.000 si 6.500 de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#vacanta tratament, #pret servicii medicale, #destinatii tratament , #Destinatii turistice