Vacanta perfecta pentru tot restul vietii: Cumpara-ti o insula in Baleare!

Sambata, 04 Martie 2017, ora 00:00
11613 citiri
Vacanta perfecta pentru tot restul vietii: Cumpara-ti o insula in Baleare!
Foto: Falcoder.blogspot

Tanjesti dupa un paradis propriu in care sa te refugiezi constant pentru a scapa de agitatia marilor orase? O insula tropicala pare solutia cea mai buna, mai ales daca aceasta iti va apartine cu totul.

Espalmador, un mic petec de pamant din Arhipelagul Insulelor Baleare, este acum de vanzare, iar aceasta suna ca o oportunitate tentanta, in conditiile in care insula spaniola a atras cateva nume mari din lumea celor bogati si puternici, constata Daily Mail.

Savills este agentia care se ocupa de tranzactie, iar pretul insulei spaniole a scazut de la 24 la 17,5 milioane de euro.

Proprietatea este inclusa in parcul natural Formentera si a stat vreme de 84 de ani in posesia familiei britanice Cinnamond, care a cumparat-o in 1932 contra sumei de 120 de lire sterline.

Pe cele 137 de hectare nu se afla niciun locuitor, asa ca insula iti poate reveni intru totul. Mai interesant este faptul ca namolul de aici are proprietati curative recunoscute, iar extrem de multe celebritati vin aici pentru a se trata.

Foto: seeibiza.com

Cuplul princiar britanic Kate si William s-a numarat printre vizitatorii care s-au bucurat de tratamentul cu namol de pe insula, dar la fel se poate spune si despre artista americana Lady Gaga sau Paris Hilton.

Vecinatatea cu mult mai celebra oaza a distractiei Ibiza o face si o destinatie pentru iahturile care vor sa acosteze in ape ceva mai linistite, din punct de vedere al decibelilor.

Foto: affitoformentera

Faptul ca nu este locuita nu inseamna ca aici vei gasi numai salbaticie. Baile pentru tratamentul cu namol sunt construite de decenii bune, iar mostenitorii familiei Cinnamond au ridicat si o cocheta vila pe insula, asa ca aici vei putea sa te refugiezi ori de cate ori simti ca ai nevoie de un repaus binemeritat.

#insula Espalmador, #insula Spania, #destinatii turistice Spania, #insula de vanzare , #Destinatii turistice