Vacanta printre pinguini: Sparge gheata cu un concediu de vis in Antarctica!

Sambata, 08 Octombrie 2016, ora 00:00
5365 citiri
Vacanta printre pinguini: Sparge gheata cu un concediu de vis in Antarctica!
Foto: White Desert

Hotelul White Desert este de un deceniu cea mai extravaganta destinatie de lux pentru cei care indragesc peisajele din Imparatia Gheturilor.

Cazare la iglu, blanuri calduroase si mese imbelsugate ii asteapta pe turistii care aleg ca, la sfarsitul acestui an, sa petreaca 11 zile in compania pinguinilor imperiali de la Polul Sud, anunta revista Luxuo.

White Desert este o destinatie care isi tine usile deschise pentru turisti doar 2 luni pe an, in noiembrie si decembrie, conditiile meteo impunand acest lucru.

Pretul este unul care reflecta si calitatea serviciilor din complexul amplasat in apropierea Polului Sud: 64.000 euro.

Mesele in stil gourmet sunt gatite de un bucatar care, in afara sezonului de doua luni petrecut in Antarctica, obisnuieste sa gateasca pentru echipele prezente in circuitul de Formula 1.

Activitatile in care sunt angrenati turistii ajunsi a capatul lumii includ catarari pe ghetari, excursii in zona, vizite la Polul Sud Geografic si intalniri cu pinguinii imperiali, care au o colonie in imediata apropiere a bazei turistice.

Printre celebritatile care au ales sa petreca o vacanta la Polul Sud se numara si exploratorul Bear Grylls, dar si printul Harry al Marii Britanii.

In interiorul igluurilor te vei simti mai degraba ca acasa decat ca la capatul lumii. Podelele sunt facute din lemn, scaunele sunt acoperite cu blanuri calduroase, iar paturile sunt acoperite cu paturi si pilote confortabile.

Baile sunt construite pentru a raspunde cerintelor unor exploratori aflati in medii extreme, dar apa fierbinte de la dus sau confortul toaletelor nu iti vor lipsi.

Daca esti ingrijorat de efectul vacantei tale asupra mediului inconjurator ar trebui sa stii ca White Desert Hotel se mandreste cu faptul ca nu lasa nicio urma asupra peisajului virgin: constructiile sunt cu caracter temporar, iar reziduurile lasate de turisti sunt colectate si expediate cu avionul catre mai multe centre de reciclare de pe alte continente.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#ghid vacanta, #vacante extreme, #vacanta Polul Sud, #White Desert Hotel , #Destinatii turistice