Vrei sa te racoresti bine de tot? Uite ce ti-au pregatit suedezii!

Sambata, 08 Iulie 2017, ora 00:00
4782 citiri
Vrei sa te racoresti bine de tot? Uite ce ti-au pregatit suedezii!
Foto: Extravaganzi

Preferintele turistilor din ziua de azi sunt atat de diverse, incat suedezii nu au ezitat sa puna la bataie o oferta cu adevarat deosebita: un hotel-spa pe profil arctic.

Arctic Bath Hotel & Spa se va deschide din 2018 si reprezinta un mod igenios de a oferi un refugiu in fata verilor toride si senzatii extreme pe timpul iernii, remarca revista Extravaganzi.

Hotelul va fi amplsat pe raul Lule, in salbaticia tinuturilor lapone, dandu-ti sansa sa te bucuri atat de fermecatoarea imagine a Luminilor Nordului, cat si de o senzatie de racoare reconfortanta pe timp de vara.

Cladirea este conceputa sa ofere confortul necesar pentru 12 turisti care se pot adaposti in cele 6 cabane sau pot petrece timpul in centrul spa plasat in mijlocul constructiei plutitoare.

Caile de acces catre camere si prin interiorul cladirii sunt create din pontoane, iar iarna vei putea chiar sa te misti pe podul de gheata naturala care se va crea aici.

Baile in apa nu sunt recomandate celor slabi de inima, in conditiile in care temperatura acesteia nu sare de 4 grade Celsius, dar combinata cu caldura timida a soarelui arctic, sedinte de sauna si alte procedee traditioanle, procedura se poate dovedi suportabila pentru multi dintre cei care se vor avnta sa treaca pragul originalului hotel.

Cladirea spa-ului este conceputa astfel incat sa redea senzatia unei plute aflate in miscare pe rau, dar in interior te asteapta o serie de surprize extrem de relaxante.

Hotelul de pe raul Lule va fi inclus in cadrul itinerariilor arctice de la inceputul anului viitor, iar pretul unei camere pe noapte este de 520 euro.

#Arctic Bath Hotel, #destinatii vacanta, #vacanta Suedia, #vacanta arctica , #Destinatii turistice