Weekend la Sinaia: Cineaza la singurul restaurant tirolez din zona

Sambata, 10 Noiembrie 2012, ora 00:00
4370 citiri
Weekend la Sinaia: Cineaza la singurul restaurant tirolez din zona
Foto: hotel-linde.at

Pleci in weekend la Sinaia? Business24 iti recomanda o cina la singurul restaurant tirolez de pe Valea Prahovei si te provoaca sa iti prepari singur muschiul de vita pe piatra incinsa. Desigur, doar dupa ce ai gustat un Schnaps autentic austriac, din partea casei.

Muschiuletul despre care iti spuneam este un preparat servit pe piatra incinsa, la masa, pe care il prepari in functie de gradul dorit (well done, medium, rare) si pe care il asezonezi la alegere cu condimentele si sosurile dorite. Este un adevarat spectacol in care ai ocazia sa participi activ la actul de creatie.

Bucataria tiroleza este caracterizata de condimente precum rustika, chinoise, paprike, sare marina, chimen si salvie, arome pe care le vei regasi si aici.

Odata ajuns aici nu poti rata puiul saint moriz, fondue burguinion, sau fonude de branza. In zilele de iarna, un ciolan pe varza cu chimen sau schnitzelul tirolez cu curcan sunt o alegere extrem de buna si savuroasa, te asigura reprezentantii restaurantului Tirol.

Masa nu are niciun farmec fara vin, iar in Sinaia te poti delecta cu o sticla de Principesa Margareta - Rosu Marselan, un soi unic in Romania, un Cuve Uberland, un Chateau Valvis sau un Eissenwein.

"Fiind o statiune montana, Sinaia, are ceva aparte, similar regiunii Tirol. Are oameni integrii, oameni de munte, oameni creativi, peisaje de o frumusete ametitoare si locuri pline de istorie si de amintiri. Desi neexploatata la capacitatea sa reala, Sinaia este un loc in care te simti mai aproape de natura si de valorile sale", spun oficialii Tirol.

Intreg personalul este pregatit in bucataria si traditiile tiroleze, inclusiv ospatarii, cu totii beneficiind de stagii de perfectionare in fiecare an, in diferite orase din regiunea Tirol.

Unde te cazezi, dupa cina la restaurantul tirolez?

Foto: allturism.ro

"Pentru cei mai pretentiosi, propunem un 'One bedroom suite' de lux, cada cu jacuzzi si produse cosmetice de la Chopard sau un executive junior suite - o camera "open space" de 50 de metri", spun reprezentatii restaurantului, care te induma catre hotelul International, recent renovat, in incinta caruia se afla si Tirol.

"De fiecare data cand ne vor trece pragul, invitatii nostri se vor putea bucura de momente speciale, create pentru ei. Asa obisnuim sa ne intampinam si sa ne pastram oaspetii. Bineinteles ca nici sarbatorile din acest an nu fac exceptie insa preferam sa pastram elementul surpriza. Putem spune doar ca experienta sarbatorilor de anul acesta la International Sinaia, va fi una de poveste, cu un parfum cu totul si cu totul aparte", completeaza acestia.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cazare weekend Sinaia, #cina Sinaia, #cina restaurant Tirol Sinaia, #restaurant tirolez Valea Prahovei , #Destinatii turistice