Caiacul-rucsac: Ia-l cu tine in cele mai nastrusnice aventuri!

Sambata, 15 August 2015, ora 00:00
2979 citiri
Caiacul-rucsac: Ia-l cu tine in cele mai nastrusnice aventuri!

Iubesti aventura si caiacul si ti-ar placea sa ajungi sa explorezi si zone mai putin conventionale pe apa?

Business24 iti recomanda Cubykaiak, un caiac "made in Barcelona" usor, format din patru module separate (prova, pupa, cabina de pilotaj si scaun) si care iti permite sa il dezasamblezi, pentru a-l putea purta mai usor cu tine.

Creatorul sau, Jacint Subirats, afirma ca inventia sa a pornit chiar din aceasta dorinta de a naviga in locuri noi in care nu poti sa ajungi cu un caiac obisnuit, din cauza greutatii ridicate si a marimii.

Opera sa se monteaza si demonteaza repede si vine la pachet cu un ham tip rucsac, astfel incat sa-l poti transporta cat mai usor in locurile in care se poate ajunge doar pe jos.

Si, desi te-ai astepta ca un caiac demontabil sa fie destul de rudimentar, Cubykayak este dotat cu manere de transport pe partile laterale, suport de picioare integrat, scaun ergonomic reglabil si spatiu de depozitare a bagajului sub corzile elastice.

In plus, daca nu-ti place sa mergi singur in aventuri, mai poti lua o persoana cu tine in caiac. Tot ce trebuie sa faci este sa-i mai adaugi o sectiune.

Cele patru componente de baza cantaresc 16 kilograme si necesita un efort de doar cateva secunde pentru montare si demontare. Odata incheiata distractia, caiacul tau se transforma intr-un bagaj de 140x59x36 de centimetri si poate fi transportat fie in spate, ca un rucsac, fie pe portbagajul masinii.

Cubycayak este fabricat in Spania, dar poate fi comandat online acum si de la un magazin romanesc, producatorii asigurandu-ti o garantie de un an de zile.

Totusi, nu ai motive sa-ti faci astfel de griji.

Pana la urma, Cubykayak a castigat deja in 2013 doua concursuri pe teritoriul spaniol pentru gradul elevat de inovatie, designul modern si pentru materialele revolutionare si rezistente folosite in constructia sa.

O.D.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Cubycaiak, #Easykaiak, #caiac care se demonteaza, #caiac rucsac , #Excursii